2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
وااااای طوطیا جونم چقدر سخت😭😭😭😭الهی که برات معجزه شده وتو ام ار ای میگن که هیچ مشکلی نیست  ...

انشاالله که خدا واسم معجزه کنه 

واسم دعا کن عزیزم ممنونم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد ...

عزیزم خیلی منتظر بودیم خوش خبر بیای نمیخوام بگم عیب نداره چون میدونم دلت آشوبه ولی حتما خدا چیز بهتری برات درنظرگرفته این روزای سخت و انشالله خیلی زود پشت سر بزاری انشالله خدا به دلت آرامشی از جنس خودش ببخشه تاهرچه زودتر راهتو از نو شروع کنی و این دفعه دست پر برگردیعزیزم دارم با بغض برات مینویسم چون شاهد سختیهات بودم دورادور انشالله به زودی ازاونجایی که فکرشو نمیکنی خدا خوشحالت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگهش داشتی ؟بسپار به خدا 

نظر یه دکتر این بود که حتما ام ار ای بدم 

ام ار ای اول رو که دادم یه چیزای کمی دیده شد ولی واضح نبود گفتن دو سه هفته دیگه که جنین بزرگتر میشه تکرار کنم دیروز دوباره رفتم ام ار ای جوابش چند روز دیگه اماده میشه انشاالله که خدای رحیم واسم معجزه کرده و تشکیل شده اگه خدای نکرده تشکیل نشده باشه باید غیر قانونی سقط کنم چون اگه به دنیا بیاد با این مشکل نمیتونه راه بره حرکت کنه بشینه اون وقت یه عمر باید زجر بکشه 

التماس دعااا عزیزم 

بچه ها ممنون از همتون که برام دعا کردید و به فکرم بودید ولی من دست خالی برگشتم خدا برام نخواست و نشد ...

وای وای نیکاد جونم اصلا نمیدونم چی بگم😭😭😭😭😭😭

اصلا هیچ حرفی به ذهنم نمیرسه که یه ذره غم ات رو کم کنه.

فقط امیدوارم زمان برات زودتر بگذره که دلت یه کم آروم بگیره.

ما تا همینجا هم خیلی کشیدیم، خیلی برات امید داشتم، خیلی دلم شکست واقعا، کاش دعای همه مون دیده میشد😭😭😭😭

امیدوارم برات معجزه اتفاق بیوفته که دیگه اصلا لازم نباشه سمت آی وی اف بیای🙏🙏🙏

نظر یه دکتر این بود که حتما ام ار ای بدم  ام ار ای اول رو که دادم یه چیزای کمی دیده شد ولی واض ...

طوطیا جون

عزیزم چقدر سخت بهت میگذره....

با تمام وجود برای کوچولوت دعا میکنم، از ته دل از خدا میخوام هفته دیگه یه خبر عالی بهمون بدی و دل خودت و همه ما شاد بشه🙏🙏

خدایا اینبارو معجزه کن🙏🙏 الهی آمین....

نظر یه دکتر این بود که حتما ام ار ای بدم  ام ار ای اول رو که دادم یه چیزای کمی دیده شد ولی واض ...

عزیزم فقط و فقط و فقط خدا بخواد برات میمونه و سالم میاد بغلت انشالله

درکت میکنم خیلی روزای سختیه منم ۱۸ هفته آنومالی دخترم تو سونو گقته بودن اکوژن قلبی داره بعدا دکتر گفت برو اکوقلب جنین اونم بگه هست پس حتما هست رفتم اکو هم تاکید کرد ک بله اکوژن قلبی داره وقتی گفتن دیگه گفتم دخترمو از دست دادم بخدا ۳بار خیابان رو اینور اونور رفتم نمیدونستم کجا برم کلا مغزم هنگ بود،بعدش دکتر گفت سلفری بدم اگه جوابش خوب بود نگه دارمش 

ک جوابش بعد یکماه اومد خداروشکر خوب بود اما دیگه تو سونو نمیتونستن ببینن ک پوشیده شده یا نه،من تا آخر بارداری فقط خدا خدا گذروندم خدا بهم سالم بخشیدش و الان ۳ سالشه...امیدوارم معجزه خدا شامل حالتون بشه و سالم بغل بگیری🙏🙏💜💜💜

امسال میکوبم 
عزیزم فقط و فقط و فقط خدا بخواد برات میمونه و سالم میاد بغلت انشالله درکت میکنم خیلی روزای سختیه من ...

خدا رو شکر عزیزم که دخترت سالم اومد بغلت 

انشاالله خدا واسه منم معجزه کنه 

التماس دعاا

عزیزم خیلی ناراحت شدم

قربون درد سنگین قلبت برم

انشاالله به راحتی سقط کنی و بعد با معجزه خدا طبیعی باردار بشی

میگن عروس پشت پرده خیلی برای سقط خوبه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

واااای عزیزم خیییییییییلی ناراحت شدم       امروز هی تند تند میومدم ی خبر بگیرم ازت  

کاش کاری ازم برمیومد. فقط میتونم دعا کنم که الهی بزودی زود بدون نیاز به دوا و درمون نی نی بیاد توی دلت و بمونه باهات.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
براشون  ست بیمارستانی گذاشتم لباس کلاه و‌دستکش و‌ جوراب یه دست سرهمی برای برگشت یدونه تاب زی ...

چیکا جونم میگم هرسری بریم پیش دکتر اسرافیلی سونو هم میکنه یا نه بعضی مواقع انجام میده برامون؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

وااای نکاد جونم خیلی ناراحت شدم😢 خدا به دلت آرامش بده درک میکنم چی کشیدی انشالله که این بار طبیعی باردار میشی و اتفاقای خوب برات میفته من که طبیعی باردارشدم یک هفته صبر کردم سقط نشد دوروز قبل اینکه بیمارستان بستری بشم روزی یه لیوان زعفران غلیظ میخوردم بعد که رفتم بیمارستان با هشتا از این قرص های زیر زبونی و واژن سقط شد

خدایا شکرت ❤                                                                برای نگاه پر مهرت

خانم ها من خیلی عطسه می کنم ابریزش بینی و چشم هم دارم روز ۴ انتقالم کلا ناامید شدم سرماخوردگیه انگار  نمی دونم چی کار کنم حالم گرفته اس ....کسی تجربه ای داره کمک کنه