2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046458 بازدید | 684513 پست
مرسی عزیزم دعام کن 

حتما عزیزدلم ایشالا که بهترین برات اتفاق بیفته و دلت شاد شه به زودی ❤️🤲🏻پیج اینستا ندارن بهشون مسیج بدی جواب بدن ؟؟؟ تا کی باید بخوری نوشته آزیترو؟ توو نسخه چندتا نوشته بوده ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام بچه ها روز ۱۰ پریود‌ آندو ۷ باشه خوبه ؟؟؟ دارم استرادیول ایرانی میخورم روزی سه تا واسه انتقال

ببین من به نسبت روز پریود نمیدونم اما بهترین ضخامت بین ۹ تا ۱۰ و ۱۰ از همه بهتره عالیه ببین اگه میتونی استرادیول خارجی بخر بخور خیلی بهتره 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من به نسبت روز پریود نمیدونم اما بهترین ضخامت بین ۹ تا ۱۰ و ۱۰ از همه بهتره عالیه ببین اگه میتو ...

به دکترم گفتم که خارجی بخرم گفت نیاز نیست داره جواب میده و تو هنوز وقت داری بهش گفتم لوبیا سبز بخورم واسه ضخامت گفت چه ربطی داره 

حتما عزیزدلم ایشالا که بهترین برات اتفاق بیفته و دلت شاد شه به زودی ❤️🤲🏻پیج اینستا ندارن بهشون مسی ...

اصلا نگفت تا کی اما ۸تا نوشته تاشو قبل انتقال خوردم ۵تا مونده 

خانماااا کسی روز ببست ویک انتقالش لکه یاخون دیدش من فردا سونو ساک دارم خیلی نگررررانم کمک کنید

من تجربه  ندارم خودم اما خیلی هارو دیدم که لک داشتن و مشکلی نداشتن 

سلام میشه راهنمایی کنید منو شیاف پروژسترون واژینال بهتره یا مقعدی ؟و اینکه بعد انتقال ۴ساعت با ماشین ...

عزیزم‌میگن اثر گذاری واژینال بهتر

ولی اینجا من و خیلی دوستان باردار مقعدی میذاریم هم راحت تره و هم انقدر بیرون نمیریزه

دکتر من که مشکلی نداره و حتی مسافت های۱۲ ساعته هم میگن برید فقط هر دوساعت بایستید و راه برید پنج دقیقه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم‌میگن اثر گذاری واژینال بهتر ولی اینجا من و خیلی دوستان باردار مقعدی میذاریم هم راحت تره و هم ...

ممنون عزیزم که حواب دادی برا ماهم دعا کنید خدا نی نی تو حفظ کنه 

خانماااا کسی روز ببست ویک انتقالش لکه یاخون دیدش من فردا سونو ساک دارم خیلی نگررررانم کمک کنید

اینجا فکر کنم بالای ۹۰ درصد این چند وقت لک و خونریزی رو تجریه کردن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
به دکترم گفتم که خارجی بخرم گفت نیاز نیست داره جواب میده و تو هنوز وقت داری بهش گفتم لوبیا سبز بخورم ...

به من پماد اکویین داد خارجیه  ...البته وقت هم داری منم روز ۱۰ ضخامت  ۸ بود  روز ۱۶انتقال داد