2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی بعد انتقال انتی بیوتیک داشته  ؟برا من گفت از دو روز قبل بخور اما دقیق نمی دونم بعد ا ...

سلام عزیزم دکتر من هم دو نوع انتی بیوتیک برام نوشته بود که دوتاش رو گفتن تا یک روز قبل از انتقال بخورم و بعد ادامه ندم کاش زنگ بزنی مطب دقیق بپرسی ازشون

منم هفته پیش یه ۲ روز حالت تهوع خفیفی داشتم اونم به قول شما نمیدونم تلقین بود یانه دیگه قطع شده هیچ ...

عزیزم اصلا نگران نباش واقعا اگه مشکلی دور واطراف جنین نیست طبیعیه چون بخاطر افزایش خون اطراف سرویکس و واژن اون منطقه با کوچکترین تحریکی مویرگهاش پاره میشه مثل لثه که متورم میشه. منم همینطوری بودم بهم گفتن طبیعیه و الام که تو سه ماهه دوم هستم اصلا لکه بینی ندارم خداروشکر

و خدایی که در این نزدیکیست
سلام عزیزم دکتر من هم دو نوع انتی بیوتیک برام نوشته بود که دوتاش رو گفتن تا یک روز قبل از انتقال بخو ...

زتگ زدم منشی سر خود جواب داد اره بخور از خود دکتر نپرسید می خوام قط کنم خیلی دو دلم ...ممنون حواب دادی عزیزم 

زتگ زدم منشی سر خود جواب داد اره بخور از خود دکتر نپرسید می خوام قط کنم خیلی دو دلم ...ممنون حواب دا ...

عزیزم آنتی بیوتیک رو بدون اجازه دکتر مصرف یا قطع نکن چون دوره آنتی بیوتیک خیلی مهمه وقطع کردن بی موقع  باکتریهای بدنتو نسبت بهش مقاوم میکنه به مرور زمان

و خدایی که در این نزدیکیست
دوستان برایه سر درد میتونم استامینیفون ساده بخورم داره سرم میترکه با استرادیول و داروهای انتقال تداخ ...

فکر کنم بتونی بخوری پروانه جون، این سردرد فقط از استرادیول و کم آب خوردن هست، منم استرادیول میخوردم احساس میکردم هرلحظه میخوام سکته مغزی کنم. استرادیول خیلی بده.

دوستان برایه سر درد میتونم استامینیفون ساده بخورم داره سرم میترکه با استرادیول و داروهای انتقال تداخ ...

پروانه جان من از دکترم پرسیدم گفت اگه لتونی نخوری تحمل کنی که خیلی بهتره اما اگه نتونستی استامینوفن ساده بخور پرسیدم ۵۰۰ یا ۳۲۵ گفت فرقی نداره نه تداخل نداره عزیزم سعی کن از امروز آب و مایعات خیلی بیشتر بخوری که سردرد نشی

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها مننونم ازتون خیالم راحت شد همون دور نافی میزنم !  بووس به همتون💋

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منو دعا میکنی؟روز ۴ انتقالم😭😭😭😭

اصلا استرس نداشته باش بشین فیلم ببین که ذهنت درگیر روزای انتقال نشه اصلا بهش تا جایی که میتونی فکر نکن شیر سویا اگه تونستی بخور و اینکه استراحت مطلق نباش کلا اصلا سخت نگیر ایشالا مثبت میشی عزیزم 😍استرس سمه فقط 

زتگ زدم منشی سر خود جواب داد اره بخور از خود دکتر نپرسید می خوام قط کنم خیلی دو دلم ...ممنون حواب دا ...

عزیزم منم آنتی بیوتیک نداشتم به نظرم دلیل نداره بخوری بعد انتقال من اولین باره میشنوم حتما اینو پیگیر شو الکی نخور چون بارداری از همون لحظه که جنین و میذارن لانه گزینی میکنه و درواقع بارداری شروع میشه یه جورایی آزیترو خیلی قویه من بودم جات نمیخوردم اما بازم بپرس ،برای راه هم خیلیا راههای طولانی تری میرن بهعد انتقال به اینا اصلا فکر نکن من روز دوم انتقال اومدم برم سوار ماشین شم یه گربه پرید جلوم سکته کردم از ترس گفتم امکان نداره مثبت شم همش داشتم خودمو سرزنش میکردم درصورتی که مثبت شد خدا بخپاد حتما میشه