2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
انشاءالله خداکنه لطفا دعام کنید 

لایق باشم چشم انشاالله خوش خبر میای خدابزرگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا به هورمونهات فکر نکن من ۴ سال پیش تو ابن سینا بهم گفتن fsh ام ۱۸ هست و خیلی بالاست و شانس ...

ممنونم عزیزم ، خیلی با حرفت آروم شدم واسه منم 18 هست دکتر گفت چون سنت بالاست شانس خیلی کمی داری و داری یائسه میشی 40 سالمه،پریود هم میشم هر ماه سر وقت،خیلی بهم ریختم ولی پیام شما خیلی بهم امید داد واقعا ازت ممنونم خدا نینی تو حفظ کنه

خداروشکر عزیزم من قبلا کاربریم اسمش (معلق) بود خیلی خوشحالم این دفه ام تعیین جنسیت کردی؟چکارایی انجا ...

بله عزیزم از اول تخمک کشی وتعیین جنسیت کردم این بار قبل شروع تخمک کشیم ۴۵ دقیقه پیاده روی هر روز حدودا ده کیلو کم کردم ۴۵ روز قبل انتقال ویتامین ای سی دی والارژنین ۱۰۰۰روزی سه تا فرتیل سیامو مولتی ویتامینو رویال ژل وروزی یکی متفورمین دوتا اسپرین داشتم میخوردم گرمی زیاد خوردم هیسترو خراش دادم به درخواست خودم چسپم زدم این بار ۵ روز اولو مگه به اجبار اونم اروم دولا نمیشدم از توالت فرنگی استفاده کردم در زمان انتقال اصلا سرمو بلند نکردم بعدشم تا یک ساعت استراحتم پاهامو تکون ندادمو بلند نکردم اکثرا رو پهلوی چپ میخوابیدم شب قبل انتقال با صبح انتقال کله پاچه خوردم نهارشم چون نمیتونستم نشاسته بخورم سیب زمینی شامم ماکارونی خوردم من دیر فهمیدم دوازده روز قبل انتقال بادکش گرم هر روز روزی ده دقیقه انجام میدادمو ماساژ میدادمو میبستم سری پیش از روز انتقال بهم انوکسا داد ولی این بار خودم اصرار کردم چون غلظت خون داشتم از ده روز قبل انتقال بهم هپارین ۵۰۰۰روزی دوتا داد

این بیبی چک خیییلی دیر رنگ میگیره باور کن بتای من ۱۹۶ بود به زور هاله داد حالا صبر کن دو روز دیگه بز ...

نمیدونم والله چشمم آب نمیخوره حالا باز فردا صبح میزنم ببینم چی میشه.شماهم همین مارکه داشتید؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نمیدونم والله چشمم آب نمیخوره حالا باز فردا صبح میزنم ببینم چی میشه.شماهم همین مارکه داشتید؟؟

اره همین مارکو دوبار زدم دیگه رو عصابم بود یه مارک دیگه گرفتم ولی به نظرم فردا نزن وایستا پس فردا بزن اگه واقعا باردار باشی باید رنگش تغییر کنه وزیر ده دقیقم بیاره چون شنیدم بعضی وقتا تاثیر امپول تا ۱۲ روزم بیبیچکو هاله داده والله برایه زنداداشمو ۱۴ روزم هاله داد ولی پس فردا تکلیفت روشن میشه میدونم سخته چون خ‌دمم باور کن با جواب مثبت از الان شبی یه دونه بیبیچک میزنم تا الان ۱۵ تا زدم شوهرم میگه دیگه پول نمیدم بهت برایه بیبی اندازه کله سیکلو بیبیچک خریدی😁😁😁

اره همین مارکو دوبار زدم دیگه رو عصابم بود یه مارک دیگه گرفتم ولی به نظرم فردا نزن وایستا پس فردا بز ...

پروانه نگو الانم میزنی😂😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خوبی عزیزم؟ نی نیات خوبن؟ جنسیتشون مشخص شده؟😍😍😍

قربونت عزیزم بخوبیت توخوبی گل پسرت خوبه

اره دوتا دخترن😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اره به خدا دیشب یکی دیگه زدم من دیگه دیونه شدم ۴تا دیگه دارم هنوز اونا رو زخیره کردم😁😁😁😁😁شوهری ...

🤣🤣🤣🤪🤪

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏