2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
خدا کنه امروز خیلی ناراحت شدم وگریه کردم

نارحت نباش و گریه نکن که خودش پر ضررترین کاره برا بدنت و اون نی نی های تو دلت خدابزرگه انشاالله مثبتی ببین کی گفتم راستی مارک بی بی چی بود؟ برا فردا از اون خودکاری ها بگیر دقیق تره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیزم من همین داروهای خودمم با ترس ولرز میخورم😅چه برسه به اینکه سرخود بخام داروی دیگه ای بخورم،، ...

خوبی عزیزم؟ نی نیات خوبن؟ جنسیتشون مشخص شده؟😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نارحت نباش و گریه نکن که خودش پر ضررترین کاره برا بدنت و اون نی نی های تو دلت خدابزرگه انشاالله مثبت ...

مارکش نمیدونم خارجی نوشته بود تاحالا استفاده نکرده بودم.خودکاریا شهرما نداره.هرجا میریم همش قطره چکونیا میدن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ببین عزیزم من تو آزمایش های پیش از بارداری رفتم پیش دکتر غدد ( قدییما که فکر میکردم خودم باردار میشم ...

وای خدا خیرت بده الهی که گفتی دلم آروم شد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بعد هالش همون اول نیورد فکرکنم یه ده دقیقه یا پانزده دقیقه طول کشید.چه بگم والله میترسم الکی دلخوش ک ...

من خیلی بی بی زدم قبلا که طبیعی اقدام میکردم و عقب مینداختم بی بی میزدم دو سه روزم میذاشتم هاله هم نمی نداخت چون منفی بودم ولی این سری اینجوری بود وقتی زدم گذشت هاله انداخت ولی هی خشک شد پررنگ تر شد بخدا وقتی خبری نباشه هزار روزم بگذره و خشکم بشکه هیچ خطی نمیفته 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مارکش نمیدونم خارجی نوشته بود تاحالا استفاده نکرده بودم.خودکاریا شهرما نداره.هرجا میریم همش قطره چکو ...

حالا اشکال نداره گفتم شاید بتونی پیدا کنی اون بهتره من خودمم پیدا نکردم قطره چکونی گرفتم  چندبار مارک مدیکور گرفتم یه بارم مارک ویور 

من خیلی بی بی زدم قبلا که طبیعی اقدام میکردم و عقب مینداختم بی بی میزدم دو سه روزم میذاشتم هاله هم ن ...

نمیدونم پناه برخدا انشاءالله هرچی که خیره پیش بیاد

حالا اشکال نداره گفتم شاید بتونی پیدا کنی اون بهتره من خودمم پیدا نکردم قطره چکونی گرفتم  چندبا ...

نه این بی بیه این مارکا نبود

نمیدونم پناه برخدا انشاءالله هرچی که خیره پیش بیاد

انشاالله عزیزم خدابزرگه 

نه این بی بیه این مارکا نبود

خوب فرق نداره ولی حالا اگه تونستی فردا مدیکور بگیر عالیه دقیقه

خوب فرق نداره ولی حالا اگه تونستی فردا مدیکور بگیر عالیه دقیقه

چشم عزیزم ببخشید وقتتون هم گرفتم ممنون از جوابدهیتون عزیزم انشاءالله که فردا میرین وقلب نی نی خوشگلوتون هم میبینید

چشم عزیزم ببخشید وقتتون هم گرفتم ممنون از جوابدهیتون عزیزم انشاءالله که فردا میرین وقلب نی نی خوشگلو ...

چشمت بی بلا اینو نگوو درخدمتم بازم سوالی چیزی داشتی انشاالله فردا بی بی خوشرنگ میشه و ماروهم خوشحال میکنی ممنون عزیزم انشاالله

چشمت بی بلا اینو نگوو درخدمتم بازم سوالی چیزی داشتی انشاالله فردا بی بی خوشرنگ میشه و ماروهم خوشحال ...

انشاءالله خداکنه لطفا دعام کنید 

ازینکه تو ی ماه دوبار پریود شدم خیلی ناراحتم

حالا کاری که شده ناراحت نباش هورمونات بهم ریخته که دوبار پریود شدی نگران نباش انشاالله کم کم بدنت به حالت عادی برگرده ولی دیگه قرص اورژانسی نخور که بدن رو داغون میکنه