2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
عزیزم ان تی تا پایان 13 هفته راه داره چرا انقد نگرانی عزیزم، برای شما بهترین زمان و درنظر گرفته  ...

نگرانی شده دیگه بخشی از زندگیمون به همه چیز گیرمیدیدم دست خودمونم نیست🤭

میگم اولین سنوت بود بعد مثبت شدن

پروانه جون گلم شمادرد تخمدانات ب چ شکلی بود واسه من ی جور گرگرفتگی داره بعضی موقع ها تیر میکشه وقتی ی دفعه بلند میشم درد میگیره وقتی نشستم درد میگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جون بتات که خیلی خوبه دیگه نگران چی هستی شایدآزمایشگاه قبلی مشکل داشته باورت بشه که مثبت هستی ...

اره دیگه باور کن اصلا بهش فکر نمیکنم دادمش دست خودش از وقتی ختم قرانمو شروع کردم انگار دلم خییییلی ارومتره میدونم خودش نگهدارشه

پروانه جون گلم شمادرد تخمدانات ب چ شکلی بود واسه من ی جور گرگرفتگی داره بعضی موقع ها تیر میکشه وقتی ...

منم همین حالت بود بعضی وقتا تیر میکشید اولا کلا داشتم ولی الان بعضی وقتا قطع میشه 

عزیزم شرمنده هی سوال میکنم چون دکترت عارفی و بیمارستان بهمنی هی سوال میپرسم شما برا انتقال چقدر پول ...

الان از دوستم پرسیدم گفت ۳.۵

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام بچه ها میشه منو راهنمایی کنید من همش لکه بینی دارم شنبه رفتم دکتر گفت اگه زیاد شد یه شیاف به آمپولت اضافه کن استفاده کن حالا من ساعت آمپولم ۳ بعدازظهر هستش اگه الان یه شیاف بذارم مشکلی نداره؟

اونوقت از فردام همینجوری باشه؟ یا جفتشو ۳ بزنم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها من تا دیروز هیچ درد و علائمی نداشتم ولی امروز خیلی درد دارم مثل درد پریودی از دیروزم لکه بینی دارم نشونه بدیه؟

خیلی ترسیدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دوستای گلم خواهرای خوشگلم البته مامانای نازنین حال دلتون شاد و خوب انشالله

من سه روز پیش یلحظه یادم رفت که حاملم البته روز یازدهم انتقالم بود بعد یلحظه ورداشتم زیر شکمم درد کرد

گذاشتم زمین از اون روز هراز گاهیی شکمم مثل پریودی میگیره ،خدایبی نکرده اتفاقی نیفتاده به نظرتون

البته با عدد بتام دکتر گفت یا دقاویه یا سه قلو 

خلاصه بدجور ترسیدم