2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

دختربرا شوهرت خوبه والا شوهر من وضعش وخیم تر از اینه مورفو که خوبه تعداد حرکت سریع هم ۱۵هست فکر کنم برا باز ببینم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

کلا فرق می‌کنه مدل آزمایشگاها اما گزینه سرعت اسپرم و مورفو که شکل نرمال اسپرم هست برا آی وی اف خوبه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان دکتر برای من چهارتا گونال ۹۰۰ نوشته که قیمتش

دونه ایی سه میلیون و نهصد هزار تومن هست.

البته پیداش هم نمیکنم.

بیمه تامین اجتماعی به این آمپولها تعلق نمیگیره،؟

بیمه تکمیلی چطور هزینه ایی برای این داروها میده؟

خیلی گشتم پیدا نکردم.

سرم داره منفجر میشه.

چرا خدا به خیلیها راحت و بی دردسر اولاد میده  اما به ما نه؟

محتاج نگاه خداوند
سلام عزیزم ازمایش دادم رنج ازمایشگاه ۱۰ بود ازمایش من شکر خدا ۵۲ومثبت بود

پروانه جون خیلی خوشحال شدم . قشنگ سر فرصت برامون داروهایی که قبلش خوردیو بنویس . راستی پانکچر و انتقال و ... رو تو ابن سینا انجام دادی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خیلی عالیه دیگه داره روند کاهشی طی میکنه و ایشالا تا nt جذب بشه برای کم کردن استرادیول و پروژسترون ...

توکل به خدا عزیزم

استرادیولم رو دارم کم میکنم تا قطع کنم ولی پروژسترون نه فعلا

دوستان دکتر برای من چهارتا گونال ۹۰۰ نوشته که قیمتش دونه ایی سه میلیون و نهصد هزار تومن هست. البته ...

انشالله به زودی مامان میشی. زنگ بزن ۱۴۹۰ ببین کدوم داروخونه داره؟ اگه نداشتن به دکترت اطلاع بده سینال اف جاش بگیر 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم سپیده جونم الهی که بارتو به سلامت وخوشی بذاری زمین

فداتشم عزیزم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
هفته 19 گفت، فکر کنم دکترم به همه کسایی که ای وی اف کردن میگه برید، چون گفت به ای وی افیا میگیم.

پرسیدم از منشی گفت این ویزیت بیای مینویسه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام عزیزان میدونم حرفی که مبخوام بزنم بی ربط به تاپیک اگه لازمه بفرمایید پاک کنم.خواستم بگم منم با ای یو ای اموفق اما ماه بعدش باردارشدم بعد۷سال ناباروری.برای شهید علی اقا سیب نذر کنید مطمئنم زودی حامله میشین خیلیا اینطوری حاجت گرفتن❤️❤️❤️❤️

دوستان دکتر برای من چهارتا گونال ۹۰۰ نوشته که قیمتش دونه ایی سه میلیون و نهصد هزار تومن هست. البته ...

بیمه بهش تعلق میگیره برو اول نسخه تایید کن بعد برو داروهات بگیر گونال سخت پیدا میشه برای تایید اگه تهران روبرو داروخانه 13آبان برو شناسنامه و مدارک پزشکیتم همراهت باشه گلم