2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046612 بازدید | 684532 پست
بله عزیزم یک فاکتور سی دی مشکل داشت گفت نصف پردنیزولون بخور

سلام عزیزم ..خدا حافظ نی نی تو دلت باشه ..میخواستم بپرسم از کی میخورین قرص پردنیزولون رو؟و اینکه از اول نصف قرص میخورین؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
عزیزم حمومت زیر ده دقیقه باشه ابم خیلی داغ نباشه،،سعی کن سریع یه دوش بگیری وبیای بیرون اب داغ خوب نی ...

چشم شمیم جونم مررررسی 

چقدسخته واقعا من حمومام همیشه خیلی طولانی بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داروی ذخیره چیه؟

اسمشو نمیتونم انگلیسی بنویسم شاید اشتباهی بگم اسمش دهها هست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چه دارویی ؟ من شوهرم هرچی مکمل خورد مورفوش تغییری نکرد

والا آمپول نوشت با کلومفین تو جواب این الان دیدم نوشته مورفو ۳تحرک ۴در جا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام خانوما من ۱۴ شهریور کرونا گرفتم و الان که ۱۳ مهر ماه هست و شده یک ماه هنوزم باز سرفه دارم و قفسه سینه م درد میکنه یعنی ممکنه کرونا هنوز تو بدنم باشه ؟

هر کی میدونه لطفا جواب بده 🙏🙏

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

اخه دکترم برا دوشنبه هفته دیگه نوبت گذاشت گفت بیا چیکار کنم به نظرت نرم زنگ بزنم به منشی خودم عقب بن ...

بنظر من بگو کار پیش اومده بمونه چهارشنبه یا پنجشنبه برو

کلا از من یه توصیه از این ب بعد چندتایی ک قراره بری سونو اصلا عجله نکن برا من تجربه شد همیشه سه یا چهارروز دیر میرفتم ک الکی استرس و دوباره کاری نشه برام

امسال میکوبم 

دخترا دکتر بهم گفت که برم فردا آزمایش سی پی آر بدم برا کرونا چون آبریزش بینی دارم.😰😰😰

سلام زینب جون من ازمایش اولم۵۲دوم۱۰۶سوم۱۹۶تویک ازمایشگاه دادم بعد زن داداشم گفت اون از مایشگاه زخیره ...

پروانه جون بتات که خیلی خوبه دیگه نگران چی هستی شایدآزمایشگاه قبلی مشکل داشته باورت بشه که مثبت هستی عزیزم بااین بتاها خودت درگیر نکن اینقدرم عجول نباش صبرداشته باش تابری سونو گل من

@پروانه   ۲۱

چشم شمیم جونم مررررسی  چقدسخته واقعا من حمومام همیشه خیلی طولانی بود

عزیزم دیگه باید بخاطر نی نی تحمل کنی🥰🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏