2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
@سارادلارام   عزیزم ببخشید شما آخرین پریودتون چ تاریخی بوده؟؟  من ۴تاچهارشنبه قبل ۶هفته ...

۳۱ تیر عزیزم

۱۰ هفته و ۵ روزی فک کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه میترسم آن تی دیر شه

ان تی تا ۱۳ هفته وقت هست

نمی دونم 

شما یه روز از من عقبتری یعنی ۲۴ ام میشی ۱۲ هفته و ۲ روز فکر نکنم دیر بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اخه گفت دوتا ساک داری ولی یکیش خالیه و تشکیل نشده فقط یکیش تشکیل شده اونم فعلا قلبش تشکیل نشده نگران ...

عزیزم اونی که پوچه که جذب میشه ولی اونی که جنین داره مطمئنا قلبش تشکیل میشه

شما یک روز ازمن جلویید پس من چهارشنبه ۱۲هفتم تموم میشه اونطوری باشه شنبه میشم ۱۲هفته و۳روز دیر نیست ...

نه عزیزم ما چهارشنبه ۱۲ هفتمون تموم میشه شما پنج شنبه

عزیزم شما یادمه گفتی ک تا ۱۴ هفته قرص پرد رو داری میشه لطفا بگی که تا کی قرص خوردی و چطور کمش کردی و ...

تا ۱۳ هفته روزی ۲تامیخوردم

بعد یک هفته ۱.۵ قرص

هفته بعدش ۱ قرص

بعدش قطع کردم

البته من کرونا گرفتم و قرص رو سرخورد یهو قطع کردم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم شما با دکتر عارفی بودی؟  چکارایی برای انتقالت کرد؟

آره عزیزم من بار اول با ایشون بودم، همون کارهای روتین بعلاوه پردونیزولون و آنوکسا ۶۰۰۰ و آسپرین داد، انتقالمم فرش بود. کلا اینهارو می ده به اکثر مراجعه کننده هاش.  این بار با دکتر رزاقی بودم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم منم امروز صبح اینجوری شدم فکر نکنم جای نگرانی باشه،،فشارتم خداروشکر خوبه

دوباره برم درمانگاه فشارمو چك كنم با دستگاه خونگي چك ميكنم ميترسم دقيق نباشه. 

خداياشكرت....❤️ 
اخه گفت دوتا ساک داری ولی یکیش خالیه و تشکیل نشده فقط یکیش تشکیل شده اونم فعلا قلبش تشکیل نشده نگران ...

عزیزم اکه قابل باشمدعات میکنم توکل کن بخدا

خیره زود رفتی 

من چند روز پیش رفتم پیش دکترم گفت ۲۴ بیا گفتم زودتر گفت نه قلبش اون موقع دیده میشه من چون یه جنین بود پس احتمال دوقلویی و اینا رو نداشتم 

بنظرمن دکترت بخاطر احتمال دوقلویی فرستاده سونو که تعداده ساکا رو ببینه خیلی کم پیش میاد تو هفته شش قلب رو ببینن 

بتای تکرارت  چند بود آخرین بار و چندم انتقالت بود؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
چی بگم الان دوستمون از کیسه زرده حرف میزنه میگه اگه اون باشه بهتره نباشه شاید بارداری پوچ باشه منم ت ...

عزیزم قبل اینکه جنین دیده بشه اگه کیسه زرده نباشه احتمالا پوچه ولی واسه شما جنین داشت گلم زود بوده هنوز

جدی شما 7 هفته شنیدی؟؟ یکم امیدوار شدممم ممنون بخدا از وقتی که اومدم گریه میکنم همسرمم بماند... &nb ...

اره گلم.اصلا ناامید نباش شاید منم سه چهار روز زودتر میرفتم فقط جنین میدید استرس میگرفتم 

عزیزم اصلا استرس واسه اون فندق کوچولو خوب نیست فراموش کن که رفته بودی واسه قلب فکرکن فقط رفتی جنین رو ببینه

هفته دیگه حتما حتما قلبشو میبینی 

چیکا جونم منم هفته پیش 2بار خیلیم زیاد خون اومد از بینیم فکر کنم به خاطر آنوکسا و رقیق شدن خونمونم ب ...

اره فداتشم منم فكر ميكنم از انوكسا باشه فردا به دكترم ميگم . ني ني گليمون خوبه؟😍

خداياشكرت....❤️ 
اخه میترسم آن تی دیر شه

عزیزم ان تی تا پایان 13 هفته راه داره چرا انقد نگرانی عزیزم، برای شما بهترین زمان و درنظر گرفته 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره فداتشم منم فكر ميكنم از انوكسا باشه فردا به دكترم ميگم . ني ني گليمون خوبه؟😍

قربونت برم من، پسرمم خوبه خاله جونش فقط احساس میکنم خوابش خیلی کمه مگر اینکه تو خوابم لگد بزنه نمیدونم😂، در روز فقط 5 ساعت کلا بی حرکته بقیشو داره جا به جا میشه مال شمام همینجوریه؟ اخه ماما دکتر میگفت بعد وعده های غذایی حرکت میکنن بقیه رو باید بخوابه

آره پرسیدی به منم بگو مرسی عزیزم

نینی های خوشگل تو درچه حالن عزیزم؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
قربونت برم من، پسرمم خوبه خاله جونش فقط احساس میکنم خوابش خیلی کمه مگر اینکه تو خوابم لگد بزنه نمیدو ...

اي جون دلم فداش بشم حالا بذار از ٢٨ هفته رد بشي شبا ديگه قشنگ خواب نداري من بعضي شبا منتشون ميكنم بخوابن😂بعضي روزا كه خوابن دلم تنگ ميشه بيدارشون ميكنم😐😐يه دو سه روزيه درد پهلو دارم و موقع جابجايي و پهلو به پهلو شدن درد و گرفتگي زير شكم مدام به پهلو ميخوابم ديگه واقعا پاهام دارن فلج ميشن. 

خداياشكرت....❤️