2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این راه عجله نداشته باشی بهتره یک دکتر عالی انتخاب کن و کامل بهش اعتماد کن مهم یکی دو ماه این و ...

مرسی عزیزم ،بله دیروز انتقال دادن ،ببخشین کامنت تون رو ندیده بودم 

دکترم دکتر معترف تو ابن سیناس،توکل به خدا

سلام عزیزم اینترت از صبح بازی در میاره شرمنده شکر خدا مثبتم ۵۲ رنج ازمایشگاهم ده بود

خداروشکر عزیزم مبارکت باشه الهی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم اگه سیکلت نچرال بود مثلا برا جنین ۵ روزه حدودا ۵ روز بعد تخمک‌گذاریت انتقال میدادن....  ...

ممنون آنا جان ،من چنبار انتقال داشتم اما چون گفت روز ۱۹ سیکلت انتقال میدم یکم تعجب کردم 

بچها خواهش کردم جواب منم بدید  😭😭😭

عزیزدلم بچه ها هرکدوم اطلاعی داشته باشن حتما کمکت میکنن

چه آزمایشی میخای بدی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مامانای گل ی سوال  امکان داره جنین تو ۱۴هفته تکون بخوره  دوبارداری دوقلو الان احساس کردم ...

اره من از اونموقع حس کردم یکی دوبار

بعدش از هفته ۱۶ بیشتر حس کردم و از هفته ۱۷ ۱۸ شد هرروز

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من دوتا ۴روزه استراحتم ۵روز اول زیاد دولا راست نشدم توالت فرنگیم استفاده کردم اکثرا هم به پهلو چپ خو ...

تبریک می گم عزیزم 🌼🌼🌼

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈