2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
روز ۱۲ هستم نمیدونم امروز بیبی زدم این شده برایه ۱۰و۱۱و۱۲ولی واقعا نمیتونم دل ببندم

عزیزم اگه بالاییه واسه روز ۱۲ هست و هالش زیر ده دقیقه افتاده بنظرم مثبته😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@سارادلارام     عزیزم اگه خواستی من آزمایشام رو برات بفرستم من دادم خداروشکر

بفرست عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پس من چقدر عجولم برا شنبه وقت دکتر گرفتم که برم پیشش حالا تصمیم داشتم بگم یه سونو هم برام انجام بده ...

عزیزم بتات چند بود؟اگه بالای ۱۵۰۰ باشه ساک دیده میشه وگرنه نمیشه

سلام عزیزم ازمایش دادم رنج ازمایشگاه ۱۰ بود ازمایش من شکر خدا ۵۲ومثبت بود

پروانه جونم مبارکه😍😍😍😍😍

الهی بارداری خوبی داشته باشی و گل پسرتو سالم بغل کنی😘😘😘😘

خیلی خوشحال شدم برات

دوستان دکتر برای من چهارتا گونال ۹۰۰ نوشته که قیمتش دونه ایی سه میلیون و نهصد هزار تومن هست. البته ...

عزیزم فک نکنم گونال و پیدا کنی من خیلی گشتم هم تهران هم شهر خودم فک نکنم تامین اجتماعی قبول کنه به هیچ دردی نمیخوره اون روز من رفتم یه آمپول پروژسترون ساده بگیرم 30 تا نوشته بود دکتر که داروخانه گفت فقط تا 20 تا بیمه قبول میکنه بقیش آزاده حالا برا این دارو گونال که خارجیه به نظرت قبول میکنه چرا سینال نمیزنی هم دسترسه هم خوبه؟؟ وقتی گونال نیس چه میشه کرد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عشقم حساب کردم شد ۳۱ روز میشه بگی چندهفته میشه؟ یعنی ۴ هفته و۱ روزمه

۴ هفته و سه روز گلم

عزیزم فک نکنم گونال و پیدا کنی من خیلی گشتم هم تهران هم شهر خودم فک نکنم تامین اجتماعی قبول کنه به ه ...

نمیدونم والا اون ماه دکتر برام پرگووریس نوشت خیلی برای اونم گشتم پیدا نکردم. 

این ماه رفتم دکتر عوضش کرد گونال نوشت .

بخدا درد باردار نشدن ی طرف ،استرس و درد پیدا نشدن و قیمتهای بالای داروها ی طرف .

محتاج نگاه خداوند
۴ هفته و سه روز گلم

سارادلارام جون راستی شما چند هفته بودید رفتید سونو قلب؟؟ من برا دوشنبه نوبت گرفتم که میشه 6 هفته و 2 روز به نظرت معلوم میشه؟ استرس دارم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فک کنم ضعیف هستش تعدادشم کمه اگه اشتباه نکنم حالا بزار دوستانی که بهتر میدونن نظر بدن این داروها که ...

مرسی نیکاد جون 😩بخدا شوکه شدم هنوزم هستم آخه یه دفهاینقد پایین کشید

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
سارادلارام جون راستی شما چند هفته بودید رفتید سونو قلب؟؟ من برا دوشنبه نوبت گرفتم که میشه 6 هفته و 2 ...

عزیزم شما شهر خودتون کارهای آی وی اف رو انجام دادید؟میشه بگید کدوم شهرید؟

چند سالتونه؟و انتقال چندم باردار شدید؟

اگه دوست داشتید جواب بدید

محتاج نگاه خداوند
نمیدونم والا اون ماه دکتر برام پرگووریس نوشت خیلی برای اونم گشتم پیدا نکردم.  این ماه رفتم دکت ...

واقعا ماها راهمون سخته عزیزم بخدا درکت میکنم هممون مثله همیم مشکلاتمون زیاده ولی چه میشه کرد اینم حکمت خداس و امتحانش..

ولی دکترا چرا درک نمیکنن دارو نیس ولی مینویسن وقتی خودشونم میدونن نیست خودتو اذیت نکن پیدا نکردی بگو برات سینال بنویسه من خودم سینال زدم خوب بود بخدا استرس از همه بدتره همه هورمونارو میریزه بهم

سارادلارام جون راستی شما چند هفته بودید رفتید سونو قلب؟؟ من برا دوشنبه نوبت گرفتم که میشه 6 هفته و 2 ...

عزیزم من طبق انتقالم ۶ هفته و ۴ روز بودم رفتم داپلر که اونجا گفت ۷ هفته و یک روزی

نگران نباش ان شاالله صدای قلب کوچولوشو میشنوی😍😍😍