2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046769 بازدید | 684548 پست
ممنون عزیزم.فقط زینک میخوردم تقویتی.هیچ کار خاصی نکردم.بعد انتقال ۳روز استراحت بقیشم تو خونه گاهی را ...

مبارکت باشه عززیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ازمایش دادم رنج ازمایشگاه ۱۰ بود ازمایش من شکر خدا ۵۲ومثبت بود

خداروشکر عزیزم، مبارکه گلم، انشاءالله دوران بارداری راحتی داشته باشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم ازمایش دادم رنج ازمایشگاه ۱۰ بود ازمایش من شکر خدا ۵۲ومثبت بود

مبارکت باشه عزیزم ایشالله بارداری راحتی داشته باشی❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامانای گل ی سوال 

امکان داره جنین تو ۱۴هفته تکون بخوره 

دوبارداری دوقلو الان احساس کردم ی چیزی نزدیک نافم تکون خورد

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
favaliعزیزینی واسه شما بدتر بود بعد با دارو خوب شد؟چقد بود چقدشد با دارو؟تو رو خداکمکم کنین دارم میم ...

عزیزم نگرانی نداره اصلا برا آقایون نگرانی ندارن تو نمونه نباشه از بافت بیضه نمونه میگیرن من شوهرم اینارو با زور رعایت کرد دی اف اومد پایین شکر خدا مورفو خوب شد اما چون تنبلی کرد و دو روز قبل پانکچر تخلیه نکرد مجبورا یک روز قبلش تخلیه کرد که روز آزمایش چون نمونه کم بود از بافت بیضه گرفتن همون تسه

✅شوهرت ویتامین ایی فولیک اسید و فراموش نکنه

✅سالاد کاهو کلم سفید و هویج درست کن روش تا میتونی روغن زیتون بریز

✅هرشب ساعت مقرر ۴۰دقیقه پیاده روی سنگین طوری که عرق کنه اما تپش قلب نداشته باشه

✅روی بیضه هاش حتما کیسه یخ بذاره هر شب یک ربع

✅بیضه هاش و با روغن زیتون اصل روغن مالی کنه

گلم خودت هم اگه تونستی داروی ذخیره تخمدان که دخترا هم اینجا میگفتن گیر بیاری خوبه نگران نباش جنین بوجود میاد اول خدا بعد خدا بعدم خدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
همسرم انجام داد عزیزم روغن میزد ماساژ میداد یکم بعد بادکش گرم انجام میداد از این پهلو تا اون پهلو ۲۰ ...

من روغن سیاهدانه شبا و صبحها میزنم اما چادر نمیبندم خیلی احساس خفگی میکنم اما شوهرم بلد نیست دوستم یه فیلم فرستاد برام اما ترسیدم انجام بدم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
favaliعزیزینی واسه شما بدتر بود بعد با دارو خوب شد؟چقد بود چقدشد با دارو؟تو رو خداکمکم کنین دارم میم ...

ببین حرکت اسپرم سریع کلا صفر بود با دارو پنج شد مورفو صفر بود با دارو سه شد 

@زینبی_بابا   زینبی جونم میتونی در این مورد راهنماییم کنی زدم نت در مورد فشار چیزای ترسناکی ن ...

عزیزم ببخشیدمن جواب میدم گلم شماازحرفایی. که میزنی معلومه که استرس داری همش نگرانی که ای بتام خوبه! نگران تشکیل قلب وهزارنگرانی دیگه خوب چجوری میخوای فشارت نرمال باشه !! عزیزدلم ریلکس باش ذکربگوصلوات بفرست تا آروم بشی خودبخود همه چی خوب میشه در مورد ترشحاتت هم نگران نباش اصلاازعلائم بارداری یکی. همین ترشحات هست فشارت هم آروم باشی مشکلی نداری گلم    

عزیزم ببخشیدمن جواب میدم گلم شماازحرفایی. که میزنی معلومه که استرس داری همش نگرانی که ای بتام خوبه! ...

عزیزدلم حرفات درسته گلم ولی میدونی خودم احساس میکنم فشارم از چیزی دیگه باشه چون من واقعا استرس ندارم چون هنوز دکتری نرفتم که بخام استرس بگیرم بازم نمیدونم والا هرچی هست خیر باشه انشاءالله 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍