2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکا جان یادته یکنفر دیگه هم همزمان با شما پیش دکتر اسرافیلی میرفت اسمش یادته؟ مثبت شد؟ 

ببخش من جواب میدم‌آره عزیزم مثبت شدن بچشون هم فکر کنم‌دختر بود کاربر سحرونه بودن دیگه نمیاین سایت اینگار. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم رفتم خداروشکر همه چی خوب بود،دوتاشونم گفت دختر😍😍

وووای ووای چقد عشقه 😍😍دو قلو هم جنس باشن اونم دختر همه چی صورتی عالیییه خدا حفظشون کنه برات عزیزممم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم خوبین خداحفظشون کنه فرشته های قشنگتونو ، باپسرمن همسنن ☺☺☺شماغذابراشون شروع کردین؟

ممنونم عزیزم خدا پسر تورو هم حفظ کنه عزیزم.اره ۱۰روزی میشه سرلاک وآب سیب و هراز گاهی فرنی میدم

جان دلم چقد خدا دوست داشته انشالله که دوتا دختر نازم خدا نصیب من بکنه🥰🥰🥰

ایشالله عزیزم ایشالله🤲

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
وووای ووای چقد عشقه 😍😍دو قلو هم جنس باشن اونم دختر همه چی صورتی عالیییه خدا حفظشون کنه برات عزیزمم ...

مرسی عزیزم ایشالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چیکا جان یادته یکنفر دیگه هم همزمان با شما پیش دکتر اسرافیلی میرفت اسمش یادته؟ مثبت شد؟ 

اره عزيزم سحرجون. باهم در ارتباطيم هفته هامون باهم هستش تقريبا ني نيش دخمله

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=209308006]بچه ها استرادیولم فک میکردم تموم شده فقط دیروز صبح خوردم دیشب نخوردم افت بتا میتونه از اون باشه دوبا ...[/QUعزیزم نباید قطعش میکردی اخه این به ضخامت ربط داره نخوردنشم باعث ریزش دیواره رحم میشه

بچه ها استرادیولم فک میکردم تموم شده فقط دیروز صبح خوردم دیشب نخوردم افت بتا میتونه از اون باشه دوبا ...

نه عزیزم ربط نداره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚