2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046697 بازدید | 684537 پست
منم ۱۰ نوشته امپول اچ سی جی نداری من دارم روز ۳و۶ نمیتونم بی بی بزنم 😭😭😭😭😭

نه من اچ سی جی ندارم والا بهرحال من دلشو ندارم بی بی نمیزنم اینجا هم منفی کاذب داشتیم هم مثبت کاذب یهو میرم آزمایش تکلیف روشن میشه انشالا که هممون مثبتیم 😍

الحمدلله الهی حالش خوب باشه همیشه😊😍 توکل بخدا نظری کردن ائمه وخدای بزرگ وزن که نه پایین نمیاد 😒 ...

ان شاالله این دفعه مثبت بشی🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  برای ازمایش ان تی باید ناشتا باشم واینک قبل سونو ان تی باید شکمم پر اب باشه

بستگی داره اگه دکترت برات ازمایشای دیگه نوشته باشه که قند و اینا چک کنه باید ناشتا باشی وگرنه ازمایش انتی احتیاجی به ناشتایی نداره

سونوتم نه اگه جای خوب بری و دستگاهش خوب باشه احتیاجی نیست بالای ده هفته مثانه باید خالی باشه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
قربونت برم نازنين جون شلوغ كه چه عرض كنن بچه هام شب كارن شلوغيشون شب شروع ميشه يه يك هفته اي هم هستش ...

عزیزم خوندم فشارت اذیتت میکنه خداروشکر دیگه اخراشی ایشالله به خیر و خوشی بگذره فرشته هاتو بغلت بگیری

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم ببخشید من خیلی سوال میپرسم من لکه بینیم هرروز بیشتر میشه صبح رفتم دستشویی همینطوری قطره قطره ...

به دکترت گفتی؟؟؟ ماله من قهوه ای بود گلم فقط یبار یادمه ۱۸ هفته خون ریزی روشن داشتم دکترم گفت چند روز صبر کن قطع نشد باید سونو بشی که بعد از چند روز قطع شد ولی یکی از دوستام خون ریزی داشت لخته لخته دفع میکرد وحشتناک بود ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد واسش

به منم میگفتن به استراحت ربطی نداره یکم دودل میشدم تا وقتی که موقع برگشت از انتقال تو جاده هراز ماشی ...

البته عزیزم اینو در نظر داشته باش که شما مشکل ناباروری نداشتی و رحمت آماده بوده احتمالا جنین های قوی هم داشتی

ولی بیشتر ما که تخمک و اسپرم ضعیف داریم در نتیجه رحممون آماده نیست و بنظرم استراحت میتونه کمک کننده باشه 

بستگی داره اگه دکترت برات ازمایشای دیگه نوشته باشه که قند و اینا چک کنه باید ناشتا باشی وگرنه ازمایش ...

نمیدونم تو برگه ازمایش چیا نوسته حالا ببرم ازمایشگاه خودش بهم میگه

اما ان تی خیلی تحقیق کردم جای خوبیه فقط ی سوال تو۱۲هفته۴روز جنسیتو نمیگه ان تی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
ستاره جون يادمه ارزو جون ٣١ هفته سزارين شد.

سلام چیکا جان.

امروز رفتم دکتر گفت زمان زایمان طبیعی میشه 3 آذر ولی اگه سزارین بخوای  یک هفته یا ده روز میاد جلوتر.

من فکر میکردم اولای آبان زایمان کنم، وای خدایا، یعنی دوماه مونده هنوز😑😑😑😑

مرسی قربونت برم پس احتمالت رو حسابی بردن بالا انشالا یه دوقلو‌ناز میمونه برات منم از دیروز به ...

انشالله عزیزززم

همچنین برای تو 😍😍😍

چه کار خوبی ممنون ✌✌✌

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈