2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
اون روزی که رفتم برای انتقال، انقدر ابن سینا شلوغ بود باورت نمیشه، بعد از انتقال دنبال کفشام گشتم پی ...

خداروشکر، دقیقا همینطوره، دیگه با دو سه بار اتفاقی نمیفته. حتی رعایت محدودیت غذایی و این چیزها هم بنظر مهم نیست. مگر اینکه حالت افراط داشته باشه. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه بابا من حتی نمازمم دراز کش میخوندم. شرایطه همه که یکسان نیست ببین نظره دکترت چیه عزیزم انشالله شم ...

خداروشکر نی نی سالم اومد بغلت، ممنون از راهنماییت گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماهت قربونت برم, الحمدلله شکرخدای بزرگ اره منم انوکساپارین واسپرین میخورم موقع انتقال و ...

ان شالله با این دوتا مامان میشی. همه اینا قابل حل خدا رو شکر. هر روز از خدا بچه سالم و صالح بخواه

خدایا شکرت
خیلی ببخشیدا ولی دکترت چرت گفته اول با همین تخمکا انتقال بده بعد خدای نکرده اگر نشد یه فکر دیگه کن

مشکل من یکی دوتا نیس اندومتریوز اندومترم ضخیمه ذخیرم کمه لوله ندارم تازه یکی از فولی خیلی بزرگه ممکنه کیست بشه دکتر گفت زود میکشم به نظرت اونم جنین میشه یانه

ان شالله با این دوتا مامان میشی. همه اینا قابل حل خدا رو شکر. هر روز از خدا بچه سالم و صالح بخواه

اه توکل بخدای بزرگ فقط خداکنه اپکامشکل پیش نیاره برام 

میگم عزیزم موندم دو راهی واکسن بزنیم یانه؟؟ اح بااین شرایط ما. دکترمم جوابی ندادش

خداروشکر، دقیقا همینطوره، دیگه با دو سه بار اتفاقی نمیفته. حتی رعایت محدودیت غذایی و این چیزها هم بن ...

انشالله که شما هم بارداری عزیزم، میای و این خبر خوب رو بهمون میدی و خوشحالمون میکنی.

خیلی ببخشیدا ولی دکترت چرت گفته اول با همین تخمکا انتقال بده بعد خدای نکرده اگر نشد یه فکر دیگه کن

میگم الان داشتم صدای دکتر گوش میکردم گفته یه دونه فولی ۱۲ یه دونه ۱۰.۷ یه دونه کوچولو تر تو تخمدان چپم دارم یه دونه فولی ۱۱.۲ ۳ چهارتام ریر تو تخمدان راستم دارم روز ۸ پریود خبلی بده وضعیتم میتونی زینبی برام تگ کنی نظرشو بگه دستت دردنکنه

دکتر کتایون یزدچی، آره عزیزم با سونو بود و بلافاصله بعد از انتقال یه دونه شیاف پروژسترون ، واژینال ب ...

به سلامتی  نینیتو انتقال بدی منم ابن سینا انصاری پور دیروز انتقال داد با سنو دوتا جنین شما چند تا جنین انتقال دادید استراحتت در چه حد بود ببخشید خیلی سوال میپرسم

عزیزم این قرص d3 خوبه یا ۵۰۰۰۰. من اونو داشتم ولی دیروز اینو گرفتم . شما اینو قبل پانکچر میخوردی یا ...

من دکترم قبل پانکچر گفت فولیک اسید ۵ و ویتامین دی ۵۰۰۰۰ بخورم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تهران هستی؟ کجا میان تو خونه ؟ شماره شو داری؟

عزیزم شماکه ۳۰ تا جنین داشتین یادتون هست روز ۷ یا همون سونو دوم چندتا تخمک داشتین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستان کسی بوده دومین پریودش بعد انتقال منفی طولانی بشه ؟ من الان منتظر دومین پریودم که قرص هام ...

کسی اینجوری نشده ؟ چرا عقب انداختم 😭😭😭😭

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته