2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
مرسی قربونت عزیزم استرادیول دفعه قبل ۸ساعت بود ولی این دفعه هر ۱۲ ساعت دو تا نوشته برای همین ۱۰ صبح ...

منم با معده پر مصرف میکنم استرادیول وشما باردارین الان

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شاید تداخل دارویی پیدا کرده مثلا برا من کیوتن و آسپرین تداخل دارن و بدنم کبود میشد بعدا فهمیدم  ...

اره احتمالش هست . ممنونم . کیوتن مثلا چه دارویی هست ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره احتمالش هست . ممنونم . کیوتن مثلا چه دارویی هست ؟

آسپرین رقیق کننده خون هست کیوتن هم برای خون‌رسانی هست تداخل دارن 

اولین بار وقتی از داروساز که تو داروخونه هست پرسیدم گفت نباید همزمان مصرف بشه اگه واقعا لازمه یکیشو صبح یکیش و دوازده ساعت بعد شب مصرف کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم منم دقیقا شرایطه شمارو دارم روز ۷ پریود تو سیکل تخمک کشی هستم چندتا ۹ وچندتا ۱۱ و فک کنم ۸ داش ...

باشه ممنون 🌺انشالله با همین تعداد هردومون نتیجه میگیریم.

امسال میکوبم 
شما هم هر ۱۲ ساعت میخوری با غذا ؟ اخه پس از چیه ممکنه از کپسول اینوفولیک باشه ؟

نه من اوایل روزی دوتا میخوردم یه ربع بعدا غذا با معده پر میخوردم چون دکترم گفت بعده غذا بخور معدت خالی نباشه اما الان روزی یه دونه بعدازنهار فورا میخورم من اون کپسول نمیدونم چیه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان من هم توکل به خدا امروز انتقال دادم دو تا جوجه های سه روزه رو آوردم خونه 🥰🥰  محتاج دع ...

به سلامتی عزیزم 😍

امیدوارم بمونن برات تا نه ماه  و بشن نی نی های قشنگ مامانشون

برای من هم هر چهارتا جنینهامو انتقال دادن همین دفعه، منم ندارم دیگه. فک کنم رکورد بیشترین تعداد جنین انتقالی در یک بار رو زدم! 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان، وقت بخیر خبر خوب : رویان اخیرا با بیمه های تکمیلی "نیروهای مسلح، دانا، ...." قرارداد ب ...

سلام، ای بابا

من هفت تا آنوکسا ۴۰۰۰ دارم اگر خواستید

انشالله این بار مامان بشی گلم

قربووونت برم . همچنین عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم چجوری متوجه شدی غلظت خون داری؟

با آزمایش انعقادی اگه اشتباه نکنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آسپرین رقیق کننده خون هست کیوتن هم برای خون‌رسانی هست تداخل دارن  اولین بار وقتی از داروساز که ...

عزیزم کیوتن رو بعد انتقال هم میشه خورد؟

دکترم اینو نگفت ادامه بدم، قبل انتقال چند ماهی بود می خوردم

به سلامتی عزیزم 😍 امیدوارم بمونن برات تا نه ماه  و بشن نی نی های قشنگ مامانشون برای من هم هر ...

چند روزه بودن جنیناتون. گریدشون چی بود. 

انشالله که مامان شدی الان.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میدونم عزیزم بخدا درکت میکنم انشالله خدا به خودت و بچه هات سلامتی بده  بدیش اینکه اگه کسی طبعی ...

فداي مهربونيت بشم ممنون از دعاي قشنگت. دقيقا همينطوره من از اذر پارسال شهر خودم نرفتم حتي داداشامو نديدم اما از گوشه كنار به گوشم رسيده اووووووو چقدر ادا داره كه يذره نمياد به خانوادش سر بزنه هركي ندونه فكر ميكنه چي داره ميزائه😔😔هيچكس خبر نداره ماها چي كشيديم كه الان حاضريم حتي يكسالم شده قيد همه چي رو بزنيم. خدا خودش ميبينه كافيه. حرف مردم هميشه هست. انشالله بزودي دوتا ني ني بيان تو دلت و محكم به دل مامانشون بچسبن😍😘

خداياشكرت....❤️