2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم خوبی  چه خبرا چیکار کردی ؟

سلام طوطیا جون خوبم شما چطوری؟

سلامتی عزیزم فعلا استرادیول رو شروع کردی روزی دو تا+ ۲ سی سی سینافکت

دفعه قبل ۳ تا استرادیول داشتم

شما روزانه چند تا داشتی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیز دلم  یهویی شد.جفت کنده شد سزارین اورژانسی شدم ۱۲ مرداد .پسرم ۹ روز تو ان ای سی یو ب ...

ارزو جون الهي قدمش براتون پراز خيرو بركت باشه. از عرفان راضي بودي؟ از بخش كودكان و زايمانش؟

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

10 تا تخمک مقدار خوبیه ک من بیچاره شدم بعد پانکچر درد و اذیت و تا 5 روز نمی تونستم درست راه برم ی ...

انشالله ممنون بابت دعای قشنگتون 

خدا نی نی تونو براتون نگه داره

امسال میکوبم 
منم گلوکوفاژ میخورم فقط برا دیابتی ها نیست برای کسانی که پلی کیستیک هستن میدن الان دو ساله میخورم هم ...

ممنون از تذکرت عزیزم

البته یه ربع بعد غذا همون بلافاصله بعد غذاست دوستمون میگن برای رعایت ۱۲ ساعت بعد غذا نمیخورن و بین روز میخورن

بله میدونم من هم پلی کیستیک بودم و هم تجربه متفورمین ۵۰۰ روزی دو تا رو دارم

هم تجربه گلوکوفاژ ۱۰۰۰ روزی یکی

من هروقت با معده خالی یا غذای کم حجم خوردم این مشکل رو داشتم و طبق تجربه خودم و یکی دو مورد که دیدم راهنمایی کردم حالا ممکنه به قول شما دلیل مشکل دوستمون چیز دیگه ای باشه🙂

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام طوطیا جون خوبم شما چطوری؟ سلامتی عزیزم فعلا استرادیول رو شروع کردی روزی دو تا+ ۲ سی سی سینافکت ...

سلام عزیزم به سلامتی سیکلتو شروع کردی نگران نباش اینا همه عوارض داروهتس من واقعا شوهرمو بیچاره کردم بعضی وقتا حرصش در میاد میگه خدا کنه زودتر این دارو هارو قطع کنی امیدم به اینه همیشگی نمیخوری وگرنه غیر قابل تحپلی بیچاره خودم دلم براش میسوزه همت کار میکنه من خلقو خوم خوب بشه ولی چکار کنیم ماهم دست خودمون نیست دیروز میگبت میترسم حاملم بشی بگی اثره بارداریه به این روش اخلاق عادت نکنی

ممنون عزیزم اخه دکتر برام شیاف ننوشته تا بخوام به نسبت قبل اضافه اش کنم فقط آمپول دارم اونم شیاف تو ...

خوب كاري كردي خب پس خداروشكر قطع شده. انشالله چند روز ديگه ميري و ساكو قلب قشنگشونو ميبيني خيالت راحت ميشه. انشالله براي همه مامانا اين دوران به خير بگذره. ممنونم مهربونم😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
من راستش اخبار رو قبول ندارم مقالات معتبر علمی رو قبول دارم اگر اونها بگن نزنین میگم چشم ولی تا الا ...

عزیزم یه سوالی دارم، همه ی اونایی که آی وی اف میکنن باید آمپول ریه برای جنین رو بزنن؟

دکتره من تجربه ای وی اف و این چیزا رو نداره، خودم بهش بگم آمپول بتامتازون برام بنویسه؟

انشالله که شما هم بارداری عزیزم، میای و این خبر خوب رو بهمون میدی و خوشحالمون میکنی.

قربونت برم 

به امید خدا 💟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈