2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
دكتر من از روز انتقال برام حساب ميكنه گلم

یعنی بستگی به دکتر داره چجوری حساب کنه ممنون گلم یعنی بوده برای ماها از اولین روز آخرین پریودی برامون حساب بشه؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان من هم توکل به خدا امروز انتقال دادم دو تا جوجه های سه روزه رو آوردم خونه 🥰🥰  محتاج دع ...

ای جااانم انشاالله از همین امروز دیگه مامانی عاجزانه از خدا میخوام هیچکسی تو این راه دلش نشکنه شمام مثبتی ایشالا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم .اره همه چی عالی بود .فقط بخش ان ای سی یو ما بیمه تکمیلی نداشتیم خیلی گرون بود .شبی ۸.۵ ...

گلم قدم نورسیده مبارک

واقعا ان ای سیو شبی ۸نیمه 

کدوم بیمارستان بوذی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام عزیزدلم خوبی؟ ممنون فداتشم مامان گل خیلی التماس دعا دارم رفتم واکسنمم زدم پزشکم گفت بزنی بهتره ...

فدات شم گلم نی نی هم خوبه ممنونم

منم آخرین جنینام بود فقط استرس نداشته باش من این دفعه واقعا استرس نداشتم گفتم خدا بخواد میشه 

وزنتو کم کردی؟ورزش حتما بکن

من ۱۵ روز قبل انتقال هر روز حداقل ۱ ساعت پیاده روی تند داشتم

الهی خدا این دفعه دلتو شاد کنه و مامان بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها من شوهرم ازواسپرمه.برا ای وی اف میخوام یزد برم.اطلاع دارین که شوهرم اونجا باید بیوپسی بش ...

بله عزیزم باید بیوپسی بشه براتون آزمایش اینا مینویسن باید انجام بدی حدود دوماه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان من هم توکل به خدا امروز انتقال دادم دو تا جوجه های سه روزه رو آوردم خونه 🥰🥰  محتاج دع ...

الهی جوجه هات سفت بچسبن به دلت ودوهفته دیگه خبر بارداریتو بدی

میدونی چن روز باید اونجا بمونم؟افلاطونیان زود نوبت میده؟

نمیدونم عزیزم 

گلم قدم نورسیده مبارک واقعا ان ای سیو شبی ۸نیمه  کدوم بیمارستان بوذی

ممنون عزیزم .اره .بیمارستان عرفان سعادت آباد. همون اولش میگن اگه ندارین بچه رو ببرین بیمارستان دولتی .اگه بیمه تکمیلی نداشته باشین مثل ما هزینه خیلی بالاست .ولی خب چون کرونا بود و خودمم همونجا بستری بودم همسرم قبول نکرد ببره بیمارستان دیگه .الان هم ناراضی نیستم.خدایی خیلی رسیدگی میکردن‌ .پول دوباره در میاد سلامتی مهم تره .مخصوصا ما که آسون باردار نشدیم و دوره بارداری سختی گذروندیم. خدا بزرگه ❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
فدات شم گلم نی نی هم خوبه ممنونم منم آخرین جنینام بود فقط استرس نداشته باش من این دفعه واقعا استرس ...

الحمدلله الهی حالش خوب باشه همیشه😊😍

توکل بخدا نظری کردن ائمه وخدای بزرگ

وزن که نه پایین نمیاد 😒😒ولی پیاده روی روشروع کردم دوهفته ای میشه تا زمان انتقال عین تو میخوام ادامه بدم لاقل چربی هام برن یکمم خوبه

چه جالب امشب میخواستم طبق قولی که بهت داده بودم به نیتت زیارت عاشورا بخونم  نمیدونستم امروز انتقال داری

الهی حاجت روا بشی و با همین انتقال مامان بشی❤

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام عزیزدلم مبارکت باشه انشاءالله که ۹ ماه میچسبن به دلت وصحیح وسلامت بغلشون میکنی

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم .اره همه چی عالی بود .فقط بخش ان ای سی یو ما بیمه تکمیلی نداشتیم خیلی گرون بود .شبی ۸.۵ ...

خداروشكر كه راضي بودي. من خدا بخواد ميخوام برم پارسيان اونجا هم ان اي سيو همين قدر هستش فكر كنم😞😞چه خبره اخه. بازم خداروشكر گل پسرت صحيح و سالمه❤️❤️😍

خداياشكرت....❤️