2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست

بچه ها من از دیروز که انتقال دادم این موقع شدنی سردرد میگیرم از چیه بنظرتون؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به سلامتی سیکلتو شروع کردی نگران نباش اینا همه عوارض داروهتس من واقعا شوهرمو بیچاره کردم ...

سلام عزیزم

سلامت باشی 

پس برا شما هم همینطوره

بازم خوبه همسرت قبول میکنه بخاطر داروهاس

آقا شوهر من باور نمیکنه

تغییرات پریودی هم باور نمیکنه. فکر میکنه بهونه میارم

یعنی شدتش رو باور نمیکنه فکر میکنه یه تاثیر کوچیکی میزارن نه اینکه اینقد زیر و رو کنن

خیلی احساس بدیه دلم نمیخاد اینجوری باشم. ناامید و دپرس و عصبی😭 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیز دلم  یهویی شد.جفت کنده شد سزارین اورژانسی شدم ۱۲ مرداد .پسرم ۹ روز تو ان ای سی یو ب ...

عزیزم بسلامتی و دلخوش خدا رو شکر که الان کنار همید

انشالا نامدار باشه آقا مسیح 🥰

پسرت همزاده منه روز تولد من بدنیا اومده 😍‌ یه مردادی مغرور میشه برات 😬

ارزو جون الهي قدمش براتون پراز خيرو بركت باشه. از عرفان راضي بودي؟ از بخش كودكان و زايمانش؟

ممنون عزیزم .اره همه چی عالی بود .فقط بخش ان ای سی یو ما بیمه تکمیلی نداشتیم خیلی گرون بود .شبی ۸.۵ 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم بسلامتی و دلخوش خدا رو شکر که الان کنار همید انشالا نامدار باشه آقا مسیح 🥰 پسرت همزاده منه ...

ممنون عزیزم .الهی شکر .ان شالله ۱۲۰ سال زنده باشین هم شما هم مسیح کوچولو من ❤❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 مبارکها باشه گلی نه عزیزم هیچ بلایی سرشون نیومده، اینا میخوان ناز کنن به مر ...

ممنون گلم لطف داری نازشونو خریدارم فقط اونا خوب باشن😂😂 تماس گرفتم گفتن آمپولاتو دوتا بزن روزی فعلا تا ببینم چی میشه پناه برخدا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم سلامت باشی  پس برا شما هم همینطوره بازم خوبه همسرت قبول میکنه بخاطر داروهاس آ ...

فرزی جون اثر داروهاست هورمونهامون رو بهم میریزه

میدونی با این داروها انگاری بدن ما همش یا پریوده یا  بارداره! خیلی واقعا اذیت کنندست منم اصلا یه آدم دیگه شدم 

عجول و تند و بی اعصاب 😕 یکم از این مطالب علمی مربوط به اثرات هورمونها رو خانمها رو برای همسرت بفرست بخونه باور میکنه بیشتر باهات همراهی میکنه 

چون ماها واقعا دست خودمون نیست 

عزیز دلمی ان شاء الله به زودی زود با خبرای خوب خوشحالمون کنی😍 هم شما و هم همه دوستانی که تو سی ...

ممنون گلم انشاالله شمام هر مرادی دارید به مراد دلتون برسید انشاالله همه طعم مادرشدن رو بچشن آمییین

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏