2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
منم شنبه برای صندوق انتقال که رفتم ازم سوال کردن بیمه تکمیلی داری، متوجه این موضوع شدم، دقیق نمی دو ...

عزیزم شما شنبه انتقال داشتی؟

یعنی دیروز؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ن گلم خدا نخواست  ولی میدونم اگ خدا بخاد میشه  فکرای بد نکن ایشاالله مثبت میشی هیچ اتفا ...

الهی که خدا معجزه بکنه برات عزیزدلم 🤲🏻🤲🏻

طبیعی باردار بشی به حق صاحب این ماه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم .اره .بیمارستان عرفان سعادت آباد. همون اولش میگن اگه ندارین بچه رو ببرین بیمارستان دولتی ...

الحمدالله 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
نه عزيزم ان تي ناشتايي نداره بله مثانت بايد پر باشه. اول سونو رو بايد انجام بدي و همون روز با جواب س ...

مرسی گلم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
گلم پرسیدم جواب بده میگم راستی پی آر پی تخمدان انجام دادی  برا کسانیکه ذخیره کم دارن خوبه وا ...

پی ار پی گفت روز پانکچر برام انجام میدن ازمایشم دید گفت کمه سونو واژینال انجام داد گفت تخمدانت کوچیک شده قبل اینکه ازمایش بدم گفت که ذخیرت احتمالا کمه که ازمایش دادم دیدیم کمه پی ار پی چی کارمیکنه ؟تاثیر داره تو تعدادش و کیفیتش ممنون

پی ار پی گفت روز پانکچر برام انجام میدن ازمایشم دید گفت کمه سونو واژینال انجام داد گفت تخمدانت کوچیک ...

آره تاثیر داره من تو نت خوندم  همین دوستم هم انجام داد دوبار بازم جواب بده میگم گلم راستی ناامید نباش عزیزم یه خانومه که من روز اول رفتم برا تشکیل پرونده گفت یه جنین داره و ناامید بود همون جنین براش گرفت و الان موقع زایمانش هست توکل بخدا ما اینبار نتیجه میگیریم خدا بزرگه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره تاثیر داره من تو نت خوندم  همین دوستم هم انجام داد دوبار بازم جواب بده میگم گلم راستی ناامی ...

من شنیده بودم موقع انتقال پی ار پی میکنن من اگر جنین درست بشع میخوام فریز کنم درسته یا نه؟

من شنیده بودم موقع انتقال پی ار پی میکنن من اگر جنین درست بشع میخوام فریز کنم درسته یا نه؟

ن قبل پانکچر هم پی آره پی تخمدان داریم 

اون پی آر پی رحم هست برا کسانیکه آندومتر نازک دارن 

آره جنین و فریز میکنن چرا که نه تازه جنین فریز شده بهتر هم هست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوست عزیز فک نکنم برا گلوکوفاژ باشه من الا دو ساله دارم میخورم منم پلی کیستیک هستم برا همین بهم دادن ...

شما هم هر ۱۲ ساعت میخوری با غذا ؟ اخه پس از چیه ممکنه از کپسول اینوفولیک باشه ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اها خدا کنه برای منم تاثیر بزاره 

انشاالله انشاالله انشاالله چرا که نه .😍😍😍😍🙏🙏🙏

❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕  سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه من ماه بعد میرم تو سیکل انتقال دک ...

@زینبی_بابا    

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
وای چقدر خوب گفتی انگار همش پریود یا بارداریم. اتفاقا چند وقت پیش داشت درمورد سینافکت میخوند هر دارو ...

مرسی قربونت عزیزم استرادیول دفعه قبل ۸ساعت بود ولی این دفعه هر ۱۲ ساعت دو تا نوشته برای همین ۱۰ صبح و ۱۰ شب میخورم همیشه معدم پره چند روزه اول تهوع میگرفتم بعد بهتر شد 

منم تازگیا معدم خیلی اذیت میشد بعد یه پیاله سمنو گذاشتم یخچال هر وقت دارو یا مکمل میخوام بخورم معدم خالیه فقط یه قاشق از اون میخورم یا یه قاشق عسل اینجوری خیلی بهتر شدم اگر بهت میسازه امتحان کن گلم 

❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕  سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه من ماه بعد میرم تو سیکل انتقال دک ...

شاید تداخل دارویی پیدا کرده

مثلا برا من کیوتن و آسپرین تداخل دارن و بدنم کبود میشد بعدا فهمیدم  آسپرین و قطع کردم. الان که تو سیکل انتقال رفتم دارم مصرف میکنم از امروز