2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
بله، طبق سقف و سطح پوشش بیمه (کپی شناسنامه همراهت باشه) صندوق که برای انتقال، پانکچر میرین، مسئول پذ ...

ببخشید گلم یه سوال دیگه

ویزیت و دارو و سونو اینا هم همون موقع پذیرش میکنن برا بیمه تکمیلی؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
چیکاجون خوبی عزیزم؟ نی‌نی ها چطورن شلوغ نمیکنن؟  فشارت کنترل شده انشالا

قربونت برم نازنين جون شلوغ كه چه عرض كنن بچه هام شب كارن شلوغيشون شب شروع ميشه يه يك هفته اي هم هستش شروع به سكسكه كردن😂فشارم والله مدام چك ميكنمو خودم دارم فعلا كنترل ميكنم خدا اين چند هفته هم كمكم كنه به خيري تموم بشه فقط. راستي مبااااااركه جوجه هاتو انتقال دادي😍😍😍😍منتظر خبراي خوبتم فداتشم😍❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بستگی به دکتر داره چجوری حساب کنه ممنون گلم یعنی بوده برای ماها از اولین روز آخرین پریودی برامو ...

والله من اينجا چند جور ديدم بعضيا از روز انتقال دكترشون حساب ميكنه بعضيا از روز انتقال به اضافه سن جنين. بعضيا از اخرين روز پريود بعضيا هم طبق سونو. بستگي به دكتر داره

خداياشكرت....❤️ 
سلام  برای ازمایش ان تی باید ناشتا باشم واینک قبل سونو ان تی باید شکمم پر اب باشه

نه عزيزم ان تي ناشتايي نداره بله مثانت بايد پر باشه. اول سونو رو بايد انجام بدي و همون روز با جواب سونو بري براي ازمايش به اميدخدا

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم نازنين جون شلوغ كه چه عرض كنن بچه هام شب كارن شلوغيشون شب شروع ميشه يه يك هفته اي هم هستش ...

مرسی گلم انشالا همه خوش خبر باشیم 😘

پس هنوز هم شب کارن 😅 اصلا نگران نباش عزیزم استرس به خودت راه نده امید به خدا این چند هفته هم بخیر میگذره و بموقع زایمان میکنی 🥰  

خداروشكر كه راضي بودي. من خدا بخواد ميخوام برم پارسيان اونجا هم ان اي سيو همين قدر هستش فكر كنم😞😞چ ...

دکتر اسرافیلی اونجاس یا با دکتر دیگه ای میخوای زایمان کنی چیکا جونم؟ چرا عرفان نمیری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت برم نازنين جون شلوغ كه چه عرض كنن بچه هام شب كارن شلوغيشون شب شروع ميشه يه يك هفته اي هم هستش ...

عزیز دلم خیلی خوشحالم که دلت شاده از خدا میخوام سالم بغل بگیریشون 

بخدا وقتی خانمای رو میبینم ای وی اف کردن مثبت شده میخوام بال بال در بیارم یعنی میشه منم مثبت بشه اونم دو قلو خدا بحق این ماه جواب همه رو بده خدایا خودت کمکمون کن 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
دکتر اسرافیلی اونجاس یا با دکتر دیگه ای میخوای زایمان کنی چیکا جونم؟ چرا عرفان نمیری

اره فداتشم دكتر اونجا هم هست. نميدونم تعريف عرفانو زياد نشنيدم ولي ميگن پارسيان بيمارستان خوبي هستش بازم بايد با دكتر مشورت كنم ببينم نظرش چيزهستش

خداياشكرت....❤️ 
عزیز دلم خیلی خوشحالم که دلت شاده از خدا میخوام سالم بغل بگیریشون  بخدا وقتی خانمای رو میبینم ...

فداي قلب مهربونت بشم مطمئن باش بزودي زود نوبتت ميشه توكلت به خدا باشه ما هممون اين روزارو گذرونديم بخدا از همون روز اول بارداري تا امروز مدام اتفاقات جديد تجربه كردم مدام استرس ازمايش دكتر ولي بازم راضي هستم به رضاي خدا. شما هم مطمئن باش خداوند جواب سختياتو ميده😘😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 
فداي قلب مهربونت بشم مطمئن باش بزودي زود نوبتت ميشه توكلت به خدا باشه ما هممون اين روزارو گذرونديم ب ...

میدونم عزیزم بخدا درکت میکنم انشالله خدا به خودت و بچه هات سلامتی بده 

بدیش اینکه اگه کسی طبعیی بارداره با کسی که ای وی اف کرده فرسنگ ها تفاوته ولی هیچیکی نمیفهمه همینکه اتفاق کوچکی بی افته دلت میلرزه بقیه بهت میخندن میگن چه نازو اعدای داره نمیدونن با جونت با پولت با اعصاب و روانت بازی کردی تحت فشار بودی تا شده و بدتر از همه اینکه اگه بفهمن دوقلو بارداری همه خوشبحال خوشبحال میزنن ولی باز نمیفهمن دیگه جونی برات نمونده تا خدا اینارو داده 

از خدا میخوام بچه هاتو سالم بغل بگیری بحق این ماه برا منم دعا کن عزیزم 💞

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏