2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
وای خداروشکر که مثبت شدی یعنی منم بزنم دیگ تحمل ندارم😭 شوهرم بیچارم از ترسش نمیخره انقد که استرس ...

عزیزم بی بی چک بستگی به روحیه خودت داره کسی نمیتونه بگه بزنی یا نه مثلا الان من که سه تا بی بی زدم همه منفی ولی روحیه ام انقدر خوبه که رفتم هشت تا دیگه بی بی چک گرفتم هر روزم میزنم اینجوری روز آزمایشم غافلگیر نمیشم

@nilooo68     عزیزم به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر مامان بشی التماس دعا

عزیز دلم فدای محبتت بشم

ممنونم عزیز دلم

الهی که به سلامتی این دوران رو سپری کنی🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سونو قلب رفتی؟

آره عزیزم

همون زمان ک به لکه بینی افتادم آخر هفته 5

سونو اضطراری شکمی رفتم قلبشم زد

چهارشنبه هفته پیشم دوباره برای هماتوم رفتم بررسی شدم بازم خداروشکر مشکلی تو قلبش نبود

سلام عزیزم منم انتقال دادم انشالله دوتامون با خبرای خوش بیام میگم کی برات ازمایش نوشت من برایه ۱۰نوش ...

سلام عزیزدلم بسلامتی انشاءالله که محکم بچسبن به دلت و۹ماه دیگه صحیح وسلامت بغلشون کنی😍🤲🏻

برا من ۱۲ مهر گفت آمپول اچ سی جی ندارم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دوستان کسی بلده آزمایش هپاتیت رو تفسیر کنه توووووروخدا راهنماییم کنید دارم از استرس میمیرم تازه جوابشو اینترنتی گرفتم 

@زینبی_بابا

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

سلام دوستان، وقت بخیر

خبر خوب : رویان اخیرا با بیمه های تکمیلی "نیروهای مسلح، دانا، ...." قرارداد بسته😁😁😁

خبر بد : قیمت انوکسا چند روزی که چند برابر و نایاب شده (انوکسا ۶۰۰۰ آزاد ۸۵۰۰۰ تومن، بیمه ۶۴۰۰۰ تومان)🤔🤔🤔

آرزوی گشایش و سلامتی و موفقیت برای تمام همراهانم

دووووووستان توروخدا کسی هست جواب منو بده هیچکسی نمیتونه بگه مثبته یا منفی

عزیزدلم چرا نگرانی همرو زده منفی دیگه خیالت راحت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزدلم چرا نگرانی همرو زده منفی دیگه خیالت راحت

مرسی .ولی آخری رو زده ۱۰۳ عدد زده اگه منفی بود چرا عدد زده 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

سلام دوستان 

من انشا الله چهارشنبه انتقال دارم.دفعه قبل دکتر قبل انتقال برام آمپول پروژسترون نوشته بود اینبار شیاف نوشت.یکم نگرانم 

کسی بوده قبل انتقال براش شیاف بدن به جای آمپول؟

مرسی .ولی آخری رو زده ۱۰۳ عدد زده اگه منفی بود چرا عدد زده 

عزیزم اون آنتی بادیه یعنی بدنت مقاومه الحمدالله دربرابر ویروس هپاتیت 

عزیزم اون آنتی بادیه یعنی بدنت مقاومه الحمدالله دربرابر ویروس هپاتیت 

آخ فداتشم مرسی من مردم از استرس هیجا تو نت نتونستم بفهمم این عدد چیه ❤❤❤❤

سلام دوستان ی سوال من نزدیک دوره پریودمه لک بینی دارم هنوز کاملا پری نیومده فرداهم وقت دکتر دارم اگ ...

سلام عزیزم. در مورد شما نمیدونم عزیزم. ولی من چون خیلی زود تخمدان و رحمم دست ب کار میشن خانم مددی گفته بود منتظر شروع خونریزی نمونم و با شروع لک بینی برم برا شروع. ان شاالله که خیره 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱