2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام عزیزم بسلامتی ان شالله با خبر بارداری میای. منم درگیر آزمایش ها بودم هم ایمنی مشکل داشتم هم انع ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ به توچیاگفتن؟ منم ازمایش دادم مشکل دارم لنفوگفتن اونونمیخوام ولی سرم این تر الان ی دو چندتا چیز دیگه گفتن قبل انتقال انجام میدم

عجب گیری افتادیم ما... خداکمکت کنه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم خوبی؟ به توچیاگفتن؟ منم ازمایش دادم مشکل دارم لنفوگفتن اونونمیخوام ولی سرم این تر الان ...

سلام عزیزم خوبم تو خوبی. هیدروکسی روزی یک عدد دارم گفت حتما دو ماه خورده باشی قبل انتقال. دو تا ژن هتروزیگوته گفتن آنوکسا و آسپرین بخورم با انتقال

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبم تو خوبی. هیدروکسی روزی یک عدد دارم گفت حتما دو ماه خورده باشی قبل انتقال. دو تا ژن ه ...

سلام به روی ماهت قربونت برم, الحمدلله شکرخدای بزرگ

اره منم انوکساپارین واسپرین میخورم موقع انتقال ولی انگارایمنی من مشکلش زیاده عدداپکا پایین

سلام دارم دق میکنم روز ۸ پریودم رفتم سونو فقط ۳ فولی داشتم اونم گفت یکیش کیست میشه باید زود بکشیم زو ...

عزیزه دلم شاید تا روز تخمکشی بیشترشه من خودم روزی که رفتم واسه سونو فقط یدونه تخمک داشتم اینقدر گریه کردم دکترم گفت دوبار پانکچر میکنم روز تخمکشی شد دوتا تخمک هردوش برام جنین شد اما انتقال که دادم یکیش برام موند خداروهزار مرتبه شکر.وقتی بچه ها میگفتن ۱۷ تا ۱۸ تا ۲۰ تا ۳۰ تا تخمک و جنین دارن من احساس بدبختی میکردم گلم اگه خدا بخواد یدونه جنینم داشته باشی برات نگهش میداره فقط از خدا بخواه کمکت کنه و استرس بذار کنار

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام دوستان همگی خوبین انشالله من امروز ۷ پریود بودم دکتر سونو کرد گفت ۱۰ فولیکول داری اما ریز هستن ...

اره عزیزم ۱۰ تا که خیلی خوبه اندازشم برای روز ۷ خوبه تا زمان تخمکشی بزرگ میشن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
منم درد دارم دوطرف شکمم و اینکه لکه بینی هم دارم میرم دستشویی قطره قطره میاد یه روزایی کمه یه روزایی ...

اشکالی نداره فقط حتما استراحت کن گلم تا یکم نی نی جون بگیره و جاش محکم بشه هماتومم کم کم جذب میشع

منم همش رو لنگم فشاره، خودم میگم این همه فشار طبیعی نیست، چون درد ندارم، فقط خیلی روش فشاره، تا خواب ...

عه خوب پس حتما انجام بده منم موقع سونو ان تی دکتره بهم گفت احساس درد و فشار تو لگنت میکنی گفتم اره گفت بگو دکترت بررسی کنه بهتره سرکلاژ بشی. من تا اخر بارداری این احساس فشار و درد باهام بود کلا استراحت مطلق بودم به جز ۲ هفته اخر

سلااام عزیزم خوبی؟ اونروز تگت کردم نشد؟!  هیچی هستم درخدمتت هیچ کاری نکردم😁😁😁خدابخواد دیگه ...

قربون‌محبتت

فدات‌بشم‌.ممنونم‌که‌به‌یادم‌بودی

ای‌جاان..پس‌کم‌مونده‌‌مامان‌بشیا..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عه خوب پس حتما انجام بده منم موقع سونو ان تی دکتره بهم گفت احساس درد و فشار تو لگنت میکنی گفتم اره گ ...

یعنی آشپزی هم نکردی؟ الان خونه پدرم اینا استراحتم، ولی دوس دارم بعد از عمل برم خونه خودم، اونجا هم برم باز نمیشه استراحت مطلق باشم، باید پاشم نهار درست کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون عزیزم جواب دادین.عزیزم من همه کارامو انجام دادم الانم توسیکل انتقالم.میتونم بپرسم مشکل تون چی ...

من خودم مشکلی ندارم اسپرم همسرم تعداد کم بود 

انشالله که بزودی باردار بشید عزیزم