2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم منم امروز انتقال دادم سری پیش تا موقعی که برم آزمایش بدم شوهرم نذاشت هیچ کاری بکنم تا پ ...

تا ۲۴ ساعت رعایت کن.بعدش زندگی عادی.پروتیین و اب زیاد مصرف کن.

دکترم گفت استراحت منسوخ شده.چون خون به رحم نمیرسه

من دراز میکشیدم و هر دوساعت داخل خونه پیاده روی.

الانم روز ۹ انقالم.

😉

سلام دوستان همگی خوبین انشالله من امروز ۷ پریود بودم دکتر سونو کرد گفت ۱۰ فولیکول داری اما ریز هستن ...

اره عزیزم. اتفاقا خیلی خوبه که اندازه شون نزدیک همه. ان شاالله تخمک های خوب و تپل میگیرن ازت.

برا من چند تاش 10 و 13 اینا بود چندتاش 17-18 برا همین اون ریزا از دست رفت. ولی هم اندازه باشن خیلی بهتره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تا ۲۴ ساعت رعایت کن.بعدش زندگی عادی.پروتیین و اب زیاد مصرف کن. دکترم گفت استراحت منسوخ شده.چون خون ...

انشاءالله چندروز دیگه خبر خوشِ بارداریتو بهمون میدی عزیزدلم...

استراحت نسبی رو حتما رعایت میکنم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام دارم دق میکنم روز ۸ پریودم رفتم سونو فقط ۳ فولی داشتم اونم گفت یکیش کیست میشه باید زود بکشیم زود بکشن امکان داره جنین بشه تورو خدا جواب بدین دارم میمیرم امکان افزایش ذخیره تخمدان وجود داره؟

اره عزیزم. اتفاقا خیلی خوبه که اندازه شون نزدیک همه. ان شاالله تخمک های خوب و تپل میگیرن ازت. برا م ...

تا روز ۱۴ امکانش هست تعداد بیشتر بشه؟؟؟

هم اندازه نیستن گفت ۴ تا ۱۱ داری یکی ۹ یکی۱۳ گفت در کل در حد ۱۰ و ۱۱ هستن

دیگه نمیدونم چی میشه ناامید شدم😔😔😔

آمپول هامو دو تا پودر محلول در آب کرد شاید فرق بکنه ،تورو خدا دعام کنین این دیگه آخرین فرصت هست برام😔😔

امسال میکوبم 

سلام عزیزان 

از خدا می‌خوام اونا که بی بی میزنن همشون مثبت بشن 

اونایی که آزمایش می‌خوام برن بتای تپل مپل

اونایی هم که انتقال دادن بسلامتی جنین بچسبه به دلشون

اونایی هم که میخوان مثل من سیکل انتقال و شروع کنن انشاالله بسلامتی جنین تپل مپل انتقال بدن

اونایی هم که دارن پانکچر میشن جنین های تپل مپل داشته باشن

پروانه جون انشاالله با همه دوستای گلم که انتقال دادین بتای تپل مپل برامون بفرستید عکسشو

برا منم دعا کنین فردا سیکل و شروع کنم بسلامتی و مشکلی بوجود نیاد آخه شش ماهه که هی عقب میافته.🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دارم دق میکنم روز ۸ پریودم رفتم سونو فقط ۳ فولی داشتم اونم گفت یکیش کیست میشه باید زود بکشیم زو ...

سلام من اطلاعی ندارم اما دوستان بدونن حتما جواب میدن انشالله ک هم بیشتر میشن هم بزرگ

خودتونو ناراحت نکنین خدا بزرگه شاید همونا جنین بشن و بگیرن براتون

امسال میکوبم 
سلام دارم دق میکنم روز ۸ پریودم رفتم سونو فقط ۳ فولی داشتم اونم گفت یکیش کیست میشه باید زود بکشیم زو ...

عزیزم برات صلوات میفرستم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏