2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست
آخ فداتشم مرسی من مردم از استرس هیجا تو نت نتونستم بفهمم این عدد چیه ❤❤❤❤

خدا نکنه عزیزم انشاءالله همیشه تنت سلامت باشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من از روز اول که انتقال دادم استراحت نسبی داشتم دستشویی هم فرنگی میرفتم یه مدت چون همسرم کرونا ...

من دفعه پیش خیلی استراحت کردم رعایت کردم. اخه اون موقع هر کدوم از بچه ها که استراحت مطلق کرده بودن مثبت شدن منم همین کارو کردم. فقط برا دستشویی و نماز بلند میشدم از جام. تقریبا تا روز 6-7 اینجوری بودم بعدش آروم اروم بلند میشدم برا خودم میوه و.. میاوردم ...

ولی این دفعه ان شاالله انتقال بدم تصمیم دارم استراحت نکنم. فقط روز اولو یکم بیشتر مراقبت می کنم ولی روزای بعدی میخوام اروم اروم خودم کارامو بکنم ان شاالله. مخصوصا که مشخص شد غلظت خونم دارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم خیلی کار خوبی کردی واسه من NT و محاسبه سن جنین یکسان بود طبق همون حساب کردن  ...

@زینبی_بابا      

منظورم این بود که طبق تاریخ ان تی، ۴۰ هفته هست.

مگه سزارین دو هفته زودتر نوبت نمیدن؟

شما چند هفته معرفی نامه برای سزارین گرفتی؟ چند هفته سزارین شدی؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام بچه ها روز ۱۰ انتقالمم فردا میشم یازده کی بی بی بزنم ؟استرس دارم خیلی بیقرارم چرا نمیگذره این س ...

به نظرم هر کی باید ببینه با چی اروم میشه با زدن یا نزدن
من چون خیییییلی بی بی چک منفی دیدم استرس داشتم براش برا همین مقاومت کردم و تا روز اخر نزدم. گفتم بذار ب قول یکی از بچه ها فعلا فک کنم مامانم و از وجودشون لذت ببرم و اعصابمو خورد نکنم. ولی شبی که فردا صبحش میخواستم برم آزمایش بی بی چک زدم که آمادگی شو داشته باشم اگه منفی شد. چون واقعا تحمل اون چند ساعت تا اومدن جواب آزمایش برام سخت ترین کار دنیاس . برا همین هم اون 14 روز رو واقعا خوووب و با حس خوشی گذروندم هم دیگه جواب منفی آزمایش خیلی ازارم نداد .

ان شاالله ان شاالله مثبت میشید شما  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من دفعه پیش خیلی استراحت کردم رعایت کردم. اخه اون موقع هر کدوم از بچه ها که استراحت مطلق کرده بودن م ...

سلام عزیزدلم منم امروز انتقال دادم سری پیش تا موقعی که برم آزمایش بدم شوهرم نذاشت هیچ کاری بکنم تا پامیشدم میگفت تو بخواب خودم میارم ولی الان که روز اولمه یه مقدار دراز کشیدم ولی بعدش بلند شدم یه مقدار کارامو آروم آروم بدون خم وراست شدن خودم کردم اشتباه کردم روز اولی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم منم امروز انتقال دادم سری پیش تا موقعی که برم آزمایش بدم شوهرم نذاشت هیچ کاری بکنم تا پ ...

ااای جااانم. ان شاالله بزودی خوشحال مون می کنی عزیزم  

نه اصلا نگران نباش. نمیدونم حرفای زینبی جون رو که در مورد روزای انتقال خودشون نوشته بودن یا سایر دوستان رو خوندی یا نه . زینبی جون میگف حتی تحرک و فعالیتش بیشترم شده بود. حرفاشون خیلی رو من تاثیر گذاشت.

ان شاالله این دفعه مثبت میشی و میمونن برات  

سلام دوستان، وقت بخیر خبر خوب : رویان اخیرا با بیمه های تکمیلی "نیروهای مسلح، دانا، ...." قرارداد ب ...

راست میگی گلم

من بیمه دانا دارم 

یعتی دیگه اینطوری نیست که پول بدیم بعد بریم از بیمه بگیریم؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
به نظرم هر کی باید ببینه با چی اروم میشه با زدن یا نزدن من چون خیییییلی بی بی چک منفی دیدم استرس داش ...

ممنون  عزیزم انشالله این سری مثبتی

منم دودل شدم چیکار کنم چیکار نکنم دیگ طاقت ندارم

سلام دوستان همگی خوبین انشالله

من امروز ۷ پریود بودم دکتر سونو کرد گفت ۱۰ فولیکول داری اما ریز هستن در حد ۱۰ یا ۱۱ دوز آپول رو زیاد کرد بنظرتون تا پانکچر بزرگ میشن؟؟؟؟ الان این اندازه و تعداد خوبه یا کمه؟؟؟

امسال میکوبم 
ااای جااانم. ان شاالله بزودی خوشحال مون می کنی عزیزم     نه اصلا نگران نباش. نمیدونم حرفا ...

انشاءالله با دعای خیرت عزیزدلم 🤲🏻🙏🏻

الهی که به حق صاحب این ماه انتظار هممون خیلی زود تموم بشه وخبر بارداریمونو تو گروه بدیم😍🤲🏻🙏🏻

دوستان کسی میدونه شیاف مایعو چه جوری بزارم کمک کنید باید امشب بزارم چچه جوری باید بفهمم خالی شده یا ...

سلام انشالله با خیر مثبت خوشحالمون می‌کنین

راستی چسب جنین چیه؟؟؟ برا همه استفاده میکنن یا خودمون باید بگیم ؟؟؟

امسال میکوبم