2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
متخصص عفونی بود؟ چه دکتری بود؟  ببین اینستا نصب کن عزیزم مطالب حیاتی دارن اون دونفر

بله عزیزم متخصص عفونی بود ولی فکر کنم دکتر خوبی نبود اخه برای کرونا فکر نکنم این داروها رو بدن درسته

ولی چون بقیه دکترای عفونی وقتا پر بود و تا ماه آینده وقت نمیدادن مجبور بودم برم گزینه دیگه ای نداشتم

زینبی جون میشه بگی این داروها رو استفاده کنم یا نه؟

در مورد اینستا هم شوهرم اجازه نمیده اینستا نصب کنم 😐😐

مورفو کدوم گزینه است؟ یعنی می‌نویسه  مورفو نرمال 1؟ اینکه نوشته سر ....دم...یعنی این مقدار در ...

عزیزم سر و دم و اینا جزء مورفولوژی هستن..... 

یعنی مثلا اگه زده 99 درصد آبنرمال حالا اون ۹۹ درصد رو تقسیم کرده بین انواع بدشکلی قسمت‌های مختلف اسپرم. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری یک بار برو ببین از جو اونجا خوشت میاد اصلا

مرسی عزیزم.برای ۳۱شهریور بهم وقت داده.ببین مهدیه جوری بود ک امروز این دکتر سونوگرافی میکرد دفعه بعد ی دکتر دیگه و دفعه بعد یکی دیگه.حتی انتقال اول منم دکتر اصلی انجام نداد چون نبود.رویش هم چرخشیه؟؟

ببخشید دوستان این آزمایش اسپرموگرام همسرمه.دکتر گفت نمیشه اصلا میکرو کرد چون صد در صدشون بد شکل است. ...

همین که ایجا پنج سطر مونده به آخر نوشته abnormal 100% یعنی مورفولوژی نرمال صفر درصده.... 

یعنی همه بدشکل بودن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگر خونریزی کنیم هم امکان باردار بودن هست؟! 

عزیزم من خودم خونریزی داشتم..... 

البته من بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم..... 

اما من مورد زیاد دیدم از اول خونریزی داشتن..... 

مثلا یادمه یکی از دوستان از روز ۵ انتقال خونریزی داشت و شکر خدا بارداریشم ختم به خیر شد. 

عزیزم من خودم خونریزی داشتم.....  البته من بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم.....  اما من ...

مرسی گلم جواب دادی 

من فعلا درد دارم و یکمی ترشح سفید گفتم بپرسم ازتون که اگه شد یهو استرس نگیرم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
از دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه؟  من روز ۱۴ انتقال اولمه، روز ۱۲ بی بی گذاشتم بعد دو سه دیق ...

عزیزم این بی بی رو برا چی میزنین؟ 

+ میشه آرامش ندارین..... 

- میشه استرس میگیرین..... 

اگه قراره زدن و نزدنش هیچ تاثیر +ی نداشته باشه برا چی میزنین؟ 

حالا که + شده برو حالش رو ببر عزیزم..... 

من به خدا این فلسفه بی بی رو درک نمیکنم..... 

چرا دوتا امپول اویترال همون hcg هجده روز پیش تزریق کردم بعد رفتم پانکچر یعنی اثار داروه؟ یک هفته ا ...

نه عزیزم اثرش بعد 18 روز نمیمونه....