2777
2789
عنوان

ترس از مصاحبه فرهنگیان

34 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خوبین

من خییلی شغل معلمی رو دوست دارم آدم صبوری هستم و عاشق بچه هام میخوام کنکور فرهنگیان شرکت کنم اما میترسم مصاحبه رد شم چون سوالات مذهبی و دینی که میپرسن منم زیاد بلد نیستم جواب بدم حالا این به کنار

امروز توی یه سایتی خوندم نوشته بود ازت میخوان قرآنو با صوت بخونی من بلد نیستم باصوت بخونم 😭 

چیکارکنم؟لطفا نظرتونو بگید مرسی مهربونا❤

منم دقیقا شرایطم مثل توئه ولی ببین عزیزم این ترس و استرسا الان الکیه تو اول باید کاری کنی که دعوت به مصاحبه بشی دعوتم شدی سوالات مصاحبه تو نت هست دانلودشون کن بخون بیشتر میخوان ببینن چقد اعتماد به نفس داری آیا استرس اینا داری یا نه و اینکه من اولین باره میشنوم میگی باید قرآن با صوت خونده بشه 

منم دقیقا شرایطم مثل توئه ولی ببین عزیزم این ترس و استرسا الان الکیه تو اول باید کاری کنی که دعوت به ...

خودمم امروز تویه سایتی خوندم یا مثلا نوشته بود قسمت معاینات پزشکی نباید درکل دندون ترمیمی و خراب بیستر از ۶ تا داشته باشی😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا شرایطم مثل توئه ولی ببین عزیزم این ترس و استرسا الان الکیه تو اول باید کاری کنی که دعوت به ...

انسانی هستی؟

چقدر خوندی منکه اصلا انگیزه نداشتم این چن وقت دیگه میخوام پر قدرت شروع کنم البته ریاضی خیلی برام سخته نمیدونم چیکارش کنم😔

خودمم امروز تویه سایتی خوندم یا مثلا نوشته بود قسمت معاینات پزشکی نباید درکل دندون ترمیمی و خراب بیس ...

عزیزم کلا تو زندگیت یادت باشه نباید غم گذشته یا استرس آینده رو داشته باشی باید فکر کنی ببینی بهترین کار تو زمان حال چیه اونو انجام بدی الان در حال حاضر بهترین کار اینه بشینی بخونی که دعوت به مصاحبه بشی پس اگه شب و روزم به مصاحبه فکر کنی و درباره اش تحقیق کنی بی فایده اس اینم یادت باشه اگه واقعا هرکاری از دستت بربیاد انجام بدی و فرهنگیان قسمتت باشه همه چی خودش جور میشه نگران نباش💕