2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
اها ممنون از توضیحت عزیزم پس pco بودی و داروی خوبم مصرف کردی گلم میگم نمیدونی ذخیره ات چند بود گلم ...

آره عزیزم

الانم فقط استرادیول خارجی می خورم

توکل ب خدا

هر کار کردم ک دیگه انتظار نکشم و خدا کمک کرد

ذخیره م 10.6

آره عزیزم الانم فقط استرادیول خارجی می خورم توکل ب خدا هر کار کردم ک دیگه انتظار نکشم و خدا کمک ک ...

خداروشکر که نتیجه گرفتی عزیزم

انشالله به سلامتی بغلش کنی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون ممنون ازتون داروخانم از صفحات گزشته که شما گزاشتین پیدا کردم خدا خیر دنیا و اخرت به خودتونو ...

فدات عزیزم.....

خوشحال میشم اگه تونستم کمکی کنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ببخشید دوستان این آزمایش اسپرموگرام همسرمه.دکتر گفت نمیشه اصلا میکرو کرد چون صد در صدشون بد شکل است.

کسی از شماها بوده با این حدود اعداد و شکل باردار شده باشه؟

البته دکتر همسرم فعلا ویتامین نوشته گفته امید به خدا .گفت سخت تره ولی نمیگیم‌نمیشه

Motiliti20
Progressive10
Non  progressiv10
Immotil  80
Concentration   0/7  million/ml
Total count  3/780 million/ml
Abnormal  100
A_head  99
A_neck 50
A_tail  20
Immature10

عزیزم منم داشتم حتی اواخر ایزوکسوپرین رو ۴ تام کرد برام.....  اگه تایم انقباضت طولانی نیست فکر ...

نه طولاني نيست دردم ندارم فقط حالت نفخ ميشه شكمم. ممنونم عزيزدلم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم منم انتقال دادم ولی هیچ کس بهم نگفت باید پردنیزلون رو قطع کنم و بع  از مثبت شدن بخور ...

نه عزیزم نمیخاد قطع کنی نگران نشو

به قول آنا جون اینا یه فاکتورای ناچیزه که خیلی اثر نداره و تازه نظرات متخصص ها با هم متفاوته

منم دو تا دکتر ایمونولوژی اصفهان و یه متخصص هم رویان تهران رفتم ک نظرشون اینه قطع نکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
از ظهر میرم دشویی دستمالم خیلی کم قهوه ای میشه چکار کنم خواهری😢😢😢😢

عزیزم + فکر کن انشالله لک لانه گزینی..... 

فقط استراحت کن انشالله همین لک لانه گزینی..... 

اگه بیشتر شد یا خون قرمز شد با دکترا تماس بگیر..... 

غیر اون بود برو کیف کن انشالله مامان شدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیار و که میتونم تهیه کنم مشکلی ندارم ولی حس میکنم باهاش راحت نیستم یعنی به فرنگی عادت ندارم حالا بب ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت اما صفحات ۳ یا این حدودا بود یه مطلب گذاشتم برا تایم لانه گزینی جنین ۳ و ۵ روزه..... 

ببخشید دوستان این آزمایش اسپرموگرام همسرمه.دکتر گفت نمیشه اصلا میکرو کرد چون صد در صدشون بد شکل است. ...

عزیزم برا همسر من مورفو و تحرک تند و کند هر سه صفر شده بودن..... 

یه مدت یه سری چیزا رو رعایت کرد..... 

غذای سالم.... 

حذف سرخ کردنی و روغن..... 

میوه و سبزیجات تازه..... 

مکملاش..... 

خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها.... 

ترک شلوار لی و پوشیدن شلوار پارچه ای..... 

لباس زیر تنگ حذف..... 

سونا و جکوزی و حموم داغ حذف.... 

با رعایت اینا بالاخره تونست به مورفوی یک برسه و شکر خدا انتقالم + شد..... 

تغذیه مناسب طبع!!!!!! 

بچه ها کسی اینجا مرکز مام میره؟ کمکککککککک چند تا سوال داشتم کسی شرایط تخمک اهدایی رو اونجا میدون ...

عزیزم چند روز پیش یکی از بچه ها گفت برای دو جنین گرید آ، 4500داده

مرکزش مام بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه طولاني نيست دردم ندارم فقط حالت نفخ ميشه شكمم. ممنونم عزيزدلم

خدارو شکر..... 

عزیزم برا من اواخر یهویی سنگ میشد شکمم یادمه آخرین بار که شک کردم نیم ساعتی انقباض ممتد داشتم.... 

دیگه رفتم آن اس تی گرفتن..... 

عزیزم چند روز پیش یکی از بچه ها گفت برای دو جنین گرید آ، 4500داده مرکزش مام بود

ایشون فک کنم جنین اهدایی گرفته بودن گلم

من تخمک میخوام چون خداروشکر همسرم مشکلی نداره

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩