2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
مرسی عزیزم.زنگ زدم برای ۳۱شهریور وقت گرفتم.فقط یکم تو دوراهی گیر کردم هر کی میتونه کمک کنه.فرق مرکز ...

رویان هم اونقدرا ارزون نیست چند ساعت فاصله داری؟ چقدر پول داری؟ و مشکلت میدونی؟

خدایا شکرت
اها پس اینجور که معلومه من ازمایشمم منفیه..چون فک میکردم روز ۱۴ ازمایش شما ۲۷ بوده.چون دیروز عروب که ...

بی بی اصلا ملاک نیست مهم آزمایش حتما آزمایش بده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی قربونت برم ایشالله خرید پسر خوشگل شما، واای ندا جونم انقد روحیم عوض شد یعنی هر خریدی کردم واسه ...

نه دیگه چرا زود بعدا شکمت بزرگ میشه واقعا سخته خرید و چیدن خوب کاری کردی خرید کردی انشالله همه ی اونایی که منتظر نی نی هستن خدا زودتر براشون معجزه کنه.پس رعایت کن و خیلی مواظب خودت باش انشالله که کرونا ازت دور باشه و بعد زایمان واکسن بزنی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

از دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه؟ 

من روز ۱۴ انتقال اولمه، روز ۱۲ بی بی گذاشتم بعد دو سه دیقه هاله افتاد امروز که ۱۴امه دوباره بی بی گذاشتم که بعد یک دیقه هاله انداخت

تو یه تاپیک دیگه چند نفر بودن که گفته بودن بی بی مثبت بوده ولی ازمایش خون منفی! کسی همچین تجربه ای رو داره؟ امکانش هست با بی بی مثبت آز منفی بشه؟؟

دوستان وقتی میام اینجارو میخونم میبینم همه در ب در سوال و مشکل دنبال بچه هستن واقعا متاثر میشم خدایا خودت کمکمون کن ب حق شهدای همین ماه صفر نظری ب همه منتظرها و کسایی ک بچه میخوان بکن ،میخوام برم نماز بخونم اگه قابل باشه برای دل تک تکتون دعا میکنم همگی هر گره ای دارین باز بشه انشالله....

امسال میکوبم 
از دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه؟  من روز ۱۴ انتقال اولمه، روز ۱۲ بی بی گذاشتم بعد دو سه دیق ...

عزیز اگر hcgنداشتی بی بی چک مثبته و مبارکت باشه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیز اگر hcgنداشتی بی بی چک مثبته و مبارکت باشه

چرا دوتا امپول اویترال همون hcg هجده روز پیش تزریق کردم بعد رفتم پانکچر

یعنی اثار داروه؟

یک هفته است روزی دو سه بار درد پریودی دارم هربار ده دیقه بیشتر نمیشه

چرا دوتا امپول اویترال همون hcg هجده روز پیش تزریق کردم بعد رفتم پانکچر یعنی اثار داروه؟ یک هفته ا ...

عزیزم اگر هیجده روز پیش بوده پس اثر دارو نیس...چون اثر دارو نهایت تا هشت روز ...مبارکت باشه.برو تیتر بده

بچه های مثبت بیایید جواب منه وسواسی و بدید اروم بشم یا اگر نظرم درسته بگید درسته من تو اون ۱۵روز ی ...

عزیزم من همه فعالیتهام مثل قبل بود حتی بیشتر راه میرفتم چون تو سفر بودم

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم اگر هیجده روز پیش بوده پس اثر دارو نیس...چون اثر دارو نهایت تا هشت روز ...مبارکت باشه.برو تیتر ...

واقعا 😍😍😍😍

خدا از دهنت بشنوه

از هرکی که پیاممو میخونه عاجزانه میخوام برام دعا کنه اینبار تا اخرش با موفقیت پیش بره 

انشالله هر کی مجبور شده پا بذاره تو این خط درمان، خیلی زود نتیجه بگیره و ختم بخیر بشه درمانش

واقعا 😍😍😍😍 خدا از دهنت بشنوه از هرکی که پیاممو میخونه عاجزانه میخوام برام دعا کنه اینبار تا اخ ...

قربونت برم.انشالله که همینطوره و بسلامتی بغلش میکنی اینبار