2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
ایشون فک کنم جنین اهدایی گرفته بودن گلم من تخمک میخوام چون خداروشکر همسرم مشکلی نداره

اتفاقا متوجه شدم شما تخمک میخای و یادم بود قبلا بچه ها درمورد جنین حرف زده بودن، ولی نمیدونم چرا بی دقتی کردم 

حواسم نبود😀

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزه دلم نه اصلا هیچی حس نمیکنم دیگه اعصابم خورد شده 😔😔😔😔😔

ای جااانم پسرمون خستس حال نداره ضربه بزنه کاریش نداشته باش😂اعصاب خوردی نداره که

ولی خیلی شیرینه من از دیروز از بیرونم حس میشه ضربه هاش، تا دیروز فقط خودم حس میکردم

منم هفته پیش اومدم کل خریداشو کردم خیالم راحت شد دیگه بشینم خونه تا 4ماه دیگه😁😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزم. من 18 هفته رفتم، فکر کنم 680 هزار تومن شد واسه یدونه جنین

مرسی که جواب دادی عزیز دلم

به من گفته 480 شوکه شدم میخواستم ببینم قیمتش همین حدوده یا این چون مطبه اینقد گفته

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ببخشید دوستان این آزمایش اسپرموگرام همسرمه.دکتر گفت نمیشه اصلا میکرو کرد چون صد در صدشون بد شکل است. ...

عزیزم من با همین اعداد البته تعداد اسپرم 70 میلیون ولی مورفولوژی 100% آبنرمال بعد ivf و انتقال منفی طبیعی مامان شدم اینا حساب کتاب دکتراس، حساب کتاب خدا با اینا زمین تا آسمون فرق داره نا امید نشو اما اون عدد صفر مطلق نیست حتما چنتا اسپرم سالم برای میکرو توش پیدا میشه 

خیالم راحت شد.عزیزم خدا حفظشون کنه برات. برا منم دعا کن امروز ۱۳ انتقالمه. 🙏🙏🙏

سلام عزیزم من این تاپیکو الان پیدا کردم منم مثل شماامروز روز ۱۳ انتقالمه، علائم خاصی دارید شما؟

همسرم میگه برایم رویش اشکالی نداره

من پیش دکتر هاشمی تو رویش می رفتم

واقعا وجودش و لبخندش ب من انرژی مثبت می داد ؛

خیلی دوسش دارم

اسامی دکترهای اونجا هم دکتر آزموده و دکتر فرقانی و دکتر هاشمی و دکتر محرابی و یکی دیگه فکر کنم

دکتر هاشمی روزای شنبه میاد

اگه کمکی خواستی بگو

امیدوارم تو هم نتیجه بگیری

عزیزم ببخشید شما قبلا هم سابقه خارج رحمی داشتین؟ من ی کم نگران شدم من قبلا دو بار خارج رحمی داشتم و ...

عزیزم من اصلا طبیعی باردار نشدم دو بار انتقال دادمیکی منفی و یکی خارج رحمی شدم چرا نگران بشین ان شاالله که دیگه اینجوری نمیشیم خارج رحمی شدن من فقط از بدشانسی خودم 

والا نمیدونم عزیزم خوب شریعتی ارزونه ولی دوستمون گفت انگار خیلی دکتراش خوب نیست یکی از آشناها رفته ...

شریعتی از نظر هزینه خیلی ارزونه دکتراشونم خوبه ولی برای کسی که مشکل مالی نداره بره جای دیگه بهتره برای من می خواست همه چی رو بررسی کنه خودم نخواستم به خاطر هزینه هاش که با دفترچه خیلی ارزون تموم میشه معطلیشم از مطب که من می رفتم کمتره 

عزیزم من اصلا طبیعی باردار نشدم دو بار انتقال دادمیکی منفی و یکی خارج رحمی شدم چرا نگران بشین ان شاا ...

ممنونم عزیزم ک جواب دادین. ان شاالله این دفعه نتیجه مثبت میگیرین و میمونه براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه جوابی  منم هر کیو دیدم رفته رویش جواب گرفته  شریعتی دوتا دکتر داره که فوق العاده بیا نص ...

چرا بی انصاف؟ برای من که از شهرستان میرم انقدر باهام راه اومدن که الان پشیمونم چرا بار اول رفتم خصوصی و مطب دکتر من اینقدر تو ابن سینا و منشی طرازی اذیتم کردن که عمرا پامو بذارم اونجا ولی شریعتی من شش و نیم میرسم بیمارستان تا نهایت هشت یا نه کارم تموم میشه البته بالا هم گفتم اگه کسی  مشکل مالی و رفت و امد نداره مراکز دیگه بهتره بره موقع سونو معمولا سه نفر تو اتاق سریع سریع سونو میکنه ولی تو عمون فاصله هر چی سوالم داشتم جواب دادن

سلام نازنین جان منم توی سیکلم  دکترم بهم گفت یه وقت واکسن نزنیا بیای بگی واکسن زدم سیکلت رو ک ...

وای خدا میبینی هر دکتر یه چیزی میگه! 

من دیروز واکسن زدم! خدا خیر کنه 

من سرکارم میرم فکر کردم واکسن بدتر از خود ویروس کرونا که نیست که هر لحظه ممکنه بگیریم 

آخه دکترای مام همه میگن بزنید و دکتر عارفی هم به دوستمون گفته بزن