2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
دوستان برای اینکه توای وی اف تارج از رحمی اتفاق نیوفته چکارایی باید بکنیم

عزیزم هیچ کاری..... 

فقط سعی کن + فکر کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا کم کاری دارم قرص تیروئید میخورم یعنی نباید بخورم؟

نخور عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد خوب آخه برا کم کاری تیروئید بد نیس؟من کم کاری دارم الان قرص میخورم

برا کم کاری توصیه نمیکنم بخوری..... 

نه جوابی  منم هر کیو دیدم رفته رویش جواب گرفته  شریعتی دوتا دکتر داره که فوق العاده بیا نص ...

من خودم رویش بار اول انتقالم خداروشکر مثبت شد

28 تا جنین هم فریز دارم هنوز خداروشکر

خوشحال شدم کسی مرکز منو میشناسه

چون تا حالا ندیدم کسی این مرکز بره از بچه های گروه  

اما خوب قیمتاش پایین نیست

توروخدا کسی میدونه راهنمای کنه من سه شنبه قبل انتقال داشتم امروز لک قهوه ای دیدم از چیه خیلی میترسم

عزیزم نگران نباش خیلیامون داشتیم..... 

استراحت کن اگه بیشتر نشه که جای نگرانی نداره.... 

اگه بیشتر شد به دکترت بگو احتمالا دز پروژسترون رو بالا ببرن..

من رسما خونریزی کردم اما شکر خدا الان فرشتم کنارمه...... 

عزیزم اگه لوو داری نخور شیر سویا عزیزم.....  سویا و بادوم زمینی و شیرینی‌جات و خانواده کلم رو ...

بله لوو دارم ناشتا هر روز صبح نصفی پس نمیخورم چشم اینارو رعایت میکنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
رویش هلال تو تهران پارس تقریبا خصوصی حساب میشه کلینیک من اونجاست

عزیزم قبل پانکچر مکمل خاصی داشتی؟

ماشالله تخمک هات زیاد بوده

داروهای پانکچرت چی بود؟

روز دو پریود قبل شروع داروهای پانکچر چندتا فولی داشتی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام زینبی جون نمیدونم منو یادت میاد یا نه پارسال بارداریم با میکرو خارج رحمی شد جنینامو اوردم بیمار ...

عزیزم ببخشید شما قبلا هم سابقه خارج رحمی داشتین؟ من ی کم نگران شدم من قبلا دو بار خارج رحمی داشتم و به خاطر همین اومدم میکرو کنم که خارج رحمی نشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خب پس اصلا شیر سویا نخور گلم تداخل داره با لووتیروکسین و اثرش رو کم میکنه  نگران نباش اگه لازم ...

عزیزم میدونی مثلا از دوستان که خوردن و + شدن فکر میکنن چون شیر سویا خوردن + شدن..... 

درحالی که اصلا ربط نداره..... 

من خودم سر پسرم کلا تو باغ نبودم..... 

حتی یه فولیک اسید ساده هم نخورده بودم..... 

جنین سالم باشه و بدن مادر جنین رو قبول کنه دیگه بقیه داستانه لااقل من به این باور رسیدم..... 

اصلا با نظرم نیازی نیست کارهای عجیب غریب بکنیم و چیزایی بخوریم که اصلا تجربه شو هم نداریم..... 

اتفاقا من فکر میکنم چیز جدید نخوریم تو سیکل بهتره..... 

مثلا من خودم انبه کلا نخورده بودم قبل بارداریام و سیکلام..... 

تو سیکل و بارداریم احتیاطا نخوردم چون نمیدونستم رفلکس بدنم چیه..... 

کاریو تایپ نفری ۹۵۰ ایمنی نزدیک ۲ انعقادی ۲۶۰۰

ممنونم عزیزم..... 

عزیزم قبل پانکچر مکمل خاصی داشتی؟ ماشالله تخمک هات زیاد بوده داروهای پانکچرت چی بود؟ روز دو پریود ...

من فقط کیوتن قرمز می خوردم و فولیک اسید و زینک

اما چون از روز چهارم تشخیص دکتر بر هایپر شدن رژیم سخت پروتئین داشتم بدون نون و برنج

حالا دیگه رژیم مفیدی برای همه نیست ک بگم شرایط من خاص شد

من گونال اف خارجی استفاده کردم یک امپول 900 گونال و یک 450 ...دکترم خیلی اصرار بر گونال اف خارجی جای سینال اف داشت

با این ک با همون 900 هایپر شدم دکترم تشخیص داد 450 هم استفاده کنم

دو تا هم hmg و سه تا hcg

روز دوم که فقط گفتن پلی کیستیکی و مشکلی برای دارو دادن نیست

البته تو پلی کیستیک ها هم هایپر شدن و زیاد شدن تخمک معمولا اتفاق میفته