2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
نه عزیزم من قطع نکردم مشکلی هم پیش نیومد الان هم دوقلو باردارم نگران نشو سرم اینترالیپید هم زدم

خدارو شکر برات بمونن و سالم بغل بگیری انشالله

منم دوس دارم دوقلو باردار بشم چند تا انتقال دادن بهتون؟؟؟

امسال میکوبم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگار جون یه نگاه به همین جمع بکن! یکی مثبت میشه یکی توی همون روز منفی، یکی چندبار انتقال میده و باز ...

فدات شم عزیزم 

مرسی از اینهمه مهربونی💋💋💋❤️❤️❤️

باران جون علائمت چی بود عزیزم؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خیلی ممنون ازتون ک کامل توضیح دادین گلم💜 ضررهاش اگ ریزش مو و پوست و چاقی باشِ بجون میخرم  دع ...

عزیزم ان شالله که به راحتی مادر میشی، راستش تمام دوستان قشنگ من تو این جمع ضررها و درد ها و استرس ها و غم ها  و … رو به جونشون خریدن، تا به زودی بتونن مادر بشن

برای هیچ کدوممون راحت نبوده و نیست، هر روز هممون اشک میریزیم، هر روز به هزار تا چیز فکر میکنیم

خدا مادر شدن رو تو خیر و صلاح هممون قرار بده به زودی 🙏🏻🙏🏻

منم مثل شما جای آمپول هارو روز بعدش ماساژ میدم  ولی هم خارش داره هم ورم میکنه کبود هم ک شده... ...

عزیزم برا خارش اون زمان دکتر من شربت پرومتازین تجویز کرده بود روزی نهایت سه قاشق یعنی هر ۸ ساعت.... 

اما من یک قاشق که میخوردم تا چند روز اوکی بود.... 

البته حتما از دکترت بپرس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم منم انتقال دادم ولی هیچ کس بهم نگفت باید پردنیزلون رو قطع کنم و بع  از مثبت شدن بخور ...

به من هم نگفتند که قطع کنم، گفتند باید ادامه بدم. 

یعنی پردنی مانع لانه گزینی میشه؟

سلام دوستان، من دلم طاقت نیاورد امروز صبح بیبی چک زدم  منفی شد (روز ۱۲)😔 بیبی چکم با حساسیت ب ...

سلام عزیزم..... 

انشالله که زود بوده عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به من هم نگفتند که قطع کنم، گفتند باید ادامه بدم.  یعنی پردنی مانع لانه گزینی میشه؟

نمیدونم والا چیزی نشنیده بودم الان تو گروه خوندم بعضی دکترا میگن قبل انتقال قطع کنین

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
عزیزم ان شالله که به راحتی مادر میشی، راستش تمام دوستان قشنگ من تو این جمع ضررها و درد ها و استرس ها ...

کاملا می فهمم عزیزم

ان شاءالله نتیجه ی زحمتشون رو می بینن

برای همتون دعا میکنم💛

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
سلام عزیزم.....  نه چرا خطرناک باشه.....  نگران نباش....  اتفاقا خوبه که نداشته با ...

اناجون ببخش مزاحمت شدم عزيزم 

من ٢٩ هفتم روزي سه چهاربار انقباض دارم بدون درد ولي منظم نيست روزي سه تا ايزوكسي پرينم ميخورم بنظرت خطرناكه؟

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزم من قطع نکردم مشکلی هم پیش نیومد الان هم دوقلو باردارم نگران نشو سرم اینترالیپید هم زدم

خیالم راحت شد.عزیزم خدا حفظشون کنه برات. برا منم دعا کن امروز ۱۳ انتقالمه. 🙏🙏🙏

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
فدات شم عزیزم  مرسی از اینهمه مهربونی💋💋💋❤️❤️❤️ باران جون علائمت چی بود عزیزم؟!

سلام نگار جون..من غروب باز بی بی زدم منفی شد😢😐

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
میشه اونایی ک پستمو دیدن ج بدن دوستانی ک آی وی اف کردن چندین سال پیش الآن حالشون خوبه؟ من شنیدم خ ...

عزیزم به عوارض باشه که استامینوفن هم عوارض داره..... 

من خودم یه بار پانکچر شدم..... 

عزیزم خوب بالطبع هر چی زودتر جواب بگیریم عوارض کمتری برامون خواهد داشت...

برا همینم هست من خیلی تاکید می‌کنم با بررسی دقیقتر برین جلو که با حداقل سعی و خطا جواب بگیرین..... 

عزیزم اگه وارد این مقوله میشی با کمترین استرس بهتره وارد بشی که کمتر ادگذیت بشی..... 

انشالله با اولین انتقالت + میشی.....