2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا خیلی امارش زیاد بود منم نگران جنینم اگه واسه اون ضرر نداشته باشه حرفی ندارم از شبکه پرسیدم ...

اره عوارضش اگه باشه رو بدن خودمون خداروشکر

بعدشم میگن بعضی واکسن ها روی نسل های آینده نشون میده،ما فعلا خودمونو نجات بدیم نسل های آینده پیشکش😄

همیشه ام تو هردوره مردم اولش در برابر زدن واکسن مقاومت کردن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
********* سلام خانما من دو هفته دیگه انتقال دارم  پردنیزولون هم میخورم امروز میتونم سینوفارم ...

نازنین جون به سلامتی. من دقیقا پری روز پیش دکترم بودم گفت هر امپولی گیرم اومد بزنم حتی بهش گفتم واسه کیستم واسه انتقالم ضرر نداره گفت اصلا بزن با خیال راحت گفت ربطی نداره. پردنیزولون هم میخورم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره عوارضش اگه باشه رو بدن خودمون خداروشکر بعدشم میگن بعضی واکسن ها روی نسل های آینده نشون میده،ما ...

اره واقعا باید زنده بمونیم تا نسل آینده ای هم وجود داشته باشه انشالله که اینا دروغه واقعا از قدیم با زدن واکسن مشکل داشتن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نازنین جون به سلامتی. من دقیقا پری روز پیش دکترم بودم گفت هر امپولی گیرم اومد بزنم حتی بهش گفتم واسه ...

من پیام اون خانوم رو پیدا نمیکنم

دکتر منم گفت تداخل دارویی نداره ادامه بده و واکسنتم بزن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انشالله که قلب کوچولوش تشکیل شده و داره میزنه عزیزم

مرسی عزیزم الهی آمین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانمای عزیز من تو دوراهی موندم لطفا راهنمایی کنین شبکه بهداشت گفته برم واکسن سینوفارم بزنم مخصوصا که ...

من بودم میزدم ندا جون انتی بادی واسه نوزاد و اینکه دیگه یکم خیالت راحتتره

سلام خانوما  من آمپول پروژسترون مصرف میکنم جاش کبود شده و ورم کرده  کمپرس سرد بزارم یا گ ...

سلام من چند ساعت بعدش حوله گرم میکردم میذاشتم یا کیسه آب گرم عالی بود

من پیام اون خانوم رو پیدا نمیکنم دکتر منم گفت تداخل دارویی نداره ادامه بده و واکسنتم بزن

ممنون عزیزم دکتر عارفی واکسن و پردنیزولون رو گفت تداخل ندارن؟ پس لازم نیست یه مدت قطع پرد بشه؟