2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام زینبی جون تو رو خدا جوابمو بده دخترم شدید کولیک داره .حس میکنم زور میزنه بدنش قرمز میشه و خودشو ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 ای جااااااانم الهی بچه ام

اگر تو چک آپ ها سالم بوده نترس گلم

ببین گلم متاسفانه این قطره ها بیشتر جنبه روانی برای مادر داره، نمیگم نده، نه اصلا 

ولی کولیک یه دوره هست که باید بگذره و اوجش 40 روزگی هست 

واقعا واقعا سخته، خدا قوت حتما از کسی که مطمئنی اصول بهداشتی رو رعایت میکنه و کرونا نداره کمک بگیر 

از همسرت کمک بگیر، لالایی بخونه براش، صدای مردانه آرامش بخش هست

وایت نویز هم گاهی عالی جواب میده، اپلیکیشن هم هست برای وایت نویز بذار براش 

ببین الان شما هنوز خستگی بارداری و زایمان رو داری، حتی شاید افسردگی، بی خوابی های شدید و... حالا گریه های بی امان بچه، حتما کمک بگیر گلم 

نگران اون جوجه هم نباش هنوز بلد نیست عضلات مقعدش رو شل کنه یهو میبینی واسه یه نفخ چند ساعت میپیچه تو خودش 

میشه اونایی ک پستمو دیدن ج بدن دوستانی ک آی وی اف کردن چندین سال پیش الآن حالشون خوبه؟ من شنیدم خ ...

چرا خوب نباسن عزیزم! خواهر من ۲۰سال پیش آی وی اف کرد الان هم خودش خوبه هم بچه رو ماشالا فرستاده دانشگاه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من روز 4 انتقالم دستشویی فرنگی نداریم سنتی میرم البته سریع پا میشم بنظرتون خطر داره؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام زینبی جون تو رو خدا جوابمو بده دخترم شدید کولیک داره .حس میکنم زور میزنه بدنش قرمز میشه و خودشو ...

یه نکته دیگه گلم، لباس زیاد تن بچه نکن پتو نازک استفاده کن

پیج های دکتر خدیجه ظریفی

لورا ملیکوف و 

مینا صافی هم فالو کن و بخون 

بچه ها با کاتالوگ به دنیا نمیان، ما هم نمیدونیم از کجا اطلاعاتمون رو بالا ببریم

اگر تمام مطالب رو بخونی حتی نیاز نیست دوره هایی که دکتر ظریفی پولی برگذار میکنه رو شرکت کنی چون تمام 700 تا پستی که داره، مطالبش کامل هست

میدونم‌ عزیزم ولی من نمی تونستم از پس خودم بر بیام اونوقت تو این حال بد کی به دادم برسه بعد فاصله رو ...

ببین گلم باید بری دکتر چک کنه علائمت رو و مکرر هم چک کنه

کرونا دلتا فاصله هم نمی‌فهمه گلم، زیر یک سقف بودن اگر اتاق مجزا نباشه یعنی بقیه هم گرفتن

اشتباه ترین کار خوردن داروهای همسرت هست بدون معاینه توسط متخصص 

تو قوی هستی از پس خودت هم برمیایی، پاشو پاشو برو متخصص هر چه زودتر، دکتر عمومی نه ها فقط متخصص

توصیه های غذایی هم قبلا نوشتم گلی بخون اونها رو 

و از همه مهمتر نترس 

سلام عزیزم خوبی ؟ بله کاربرد اصلی آزمایش cd مارکر بدخیمی هاست و اینکه بفهمن اگر کسی ویروس ایدز داره ...

ممنون عزیزم پانکچر دوم و انتقال دوم هستم

مشکل  تحرک و مورفولوژی اسپرم هست... یکبار تیر ماه انتقال داشتم و منفی شدم دوباره میخوام بر تو سیکل پانکچر و...

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
آره قسم خوردم به کسی نگم . خدا کنه گلی . فعلا دارم مکمل میخوریم و گرمیجات . تا برم دکتر . 😊

خوبه عزیزم پیاده روی هم خیلی خوبه ازش غافل نشو. انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانمای عزیز من تو دوراهی موندم لطفا راهنمایی کنین شبکه بهداشت گفته برم واکسن سینوفارم بزنم مخصوصا که ...

سلام عزیزم من به هیچ وجه نمیزنم چون باردارم معلوم نیست واکسن چه تاثیری روی جنین داره این ریسک رو نمی کنم ولی اگه باردارنبودم صد در صد میزدم به نظر من واکسن اثر خودش رو چند سال بعد روی جنین نشون میده مگه چند تا کودک بعد زدن واکسن به دنیا اومدن که تحقیق کنن چه تاثیری روشون داشته بازم خودت با یه دکتر دیگه مشورت کن من رشته تحصیلیم میکروبیولوژی بالینی هست همون موقع هم استاد ویروس شناسیمون که تو بیمارستان امام خمینی تهران رئیس بخش ویروس شناسی بود می گفت اصلا واکسن انفولانزا هم بدرد نمیخوره چون ویروس امسال با سال بعد جهش پیدا میکنه ونوعش فرق میکنه اما واکسن ها مال سال قبله این واکسن کرونا هم اصلا معلوم نیست چی به چیه چون سویه ویروس ها تغییر میکنه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
شیر سویا واسه چی عزیزم؟؟؟؟!!!!  لووتیروکسین مصرف میکنی یا نه؟

چی بگم هربار میرفتیم رویان رفته بوفه خرید کنه دیده نوشتن شیرسویا برا انتقالیا!!!! خودش رفته گرفته خخخخ

اره لووتیروکسین هر روز نصف قرص مصرف میکنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خب پس برو فوق تخصص غدد ببینه گلم اصلا نگران نباش 😉 😉 😉 

مرسی عزیزم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

سلام زینبی جون نمیدونم منو یادت میاد یا نه پارسال بارداریم با میکرو خارج رحمی شد جنینامو اوردم بیمارستان شریعتی سه تا چهار روزه گرید بی قراره شنبه انتقال بدم ضخامتمم امروز ده و شش دهم بود جنینامو میذارن بلاست بشه؟ پروژسترونم فردا شروع میشه 

دکترم میخواست برام ازمایشای تکمیلی و هیسترو بنویسه و همه چی رو بررسی کنه ولی به خاطر هزینه ها و سختی های رفت و امد با اتوبوس تو این اوضاع کرونا قبول نکردم به نظرتون کارم چقدر استباه بود؟ خود دکتر همینجوری برام روزی دو تا پردنیزولون و هپارین نوشته که انتقال پارسالم نداده بود کاری هست که باید انجام بدم که دوباره خارج رحمی نشه؟ لوله سمت چپمم که پارسال از دست دادم در مورد سفر با ماشین و استراحت میدونم نظرتون چیه ولی میخوام مطمئن شم که اشکالی نداره دیگه برگردم شهرستان یا بمونم تهران یکی دو روز استراحت کنم خارج رحمی شدنم که ربطی نداره بهش دیگه؟ بعد دو تا پرد برام زیاد نیس؟ آمپول کرونا رو هم یادم رفت بپرسم از دکترم نباید بزنم دیگه درسته؟ برای تیروئیدمم که کم کار خودم یه قرص کامل میخورم عددشم دو و خورده ای بود خوبه دیگه؟ هنوز نتونستم برم دکتر ویتامین دی هم 28 همون هفته ای یه دونه پنجاه هزار بخورم کافیه؟

ببخشید عزیزم خیلی زیاد شد سوالام 

@زینبی_بابا