2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046550 بازدید | 684526 پست
داروخانه دور میدان بنی هاشم داشت. همین هفته پیش دیدم

اسم داروخانه رو نمیدونی گلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان الان من از چیزی به شدت ترسیدم و شوک بدی به پاهام و شکمم وارد شد و بدجوری تکون خوردن. مشکلی ب ...

عزیزم نگران نباش انشالله چیزی نیست.... 

والا من خودم تو بارداریم یکی دو بار بد جوری از به تصادف وحشتناک دقیقه نود نجات پیدا کردیم و ترمز شدید و.... 

اما شکر خدا جیزی نشد.... 

نگران نباش استراحت کن اگه درد خاصی نداشتی الکی به خودت استرس نده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره دیگه دوره کرونا باعث شده بچه ها محدود باشن. ،،،  قبلنا میگفتن پسرا مامانین دختران بابایی چر ...

عزیزم ترجیحا تو دوران شیردهی نباشه بهتره اما شایدم کلا بگن نمیشه با دکترت مشورت کن. من شخصا جات باشم تو شیردهی دارو نمیگیرم.... 

من خودم برا کنترل آندومتریوز ویران باید میخوردم حتی دکترمم گفته بود موردی نداره تو شیردهی اما من شخصا ترجیح دادم ریسک نکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم من از روز انتقال تا ٦ هفته زدم بعد خونريزي كردم دكتر قطع كرد دوباره از ٢٠ هفته شروع كردم

آهان پس به خاطر خونریزی روگام رو زود زدی.... 

احتمالا بازم خواهش داشت.... 

اگه اشتباه نکنم تو ۷ ماه و قبل زایمان هم احتمالا داری یا بعد زایمان.... 

دقیق یادم نیست.... 

سلام  جواب آزمایشم اومد میخوام دوباره برم پیش دکتر  بهش بگم سی دی مارکرا رو بنویسه؟

به نظرم بگو سی دی مارکرارو بنویسه..... 

مثلا من خودم همه آزهای ایمنیم اوکی بود فقط مشکلم با همین سی دی مارکرا رو شدن.... 

شما که میخوایی تست بدی لااقل کامل باشه که با خیال راحت‌تر بری تو سیکل.... 

سلام صبتون بخیر  بچه ها من دوقلو باردارم و پشت جفت جنینام دوتا هماتوم خیلی بزرگ هست ک دکتر بهم ...

عزیزم احتمالا همانومه دفع شده.... 

مهم اینه خون تازه نیست.... 

به خودت استرس نده.... 

من که خون روان و قرمز داشتم وروجکم تا تهش باهام همراهی کرد.... 

[QUOTE=205663581]هیستروبا خراش برام دادخودمم اصرار میکنم چسپم بزنه برام داروهم خودش مولتی ویتامین خا ...

عزیزم والا من تا جایی که میدونم همون هاش سی جی بعد انتقاله.... 

یا آمپول جی سی اس اف..... 

من هر دو رو داشتم الان دقیق یادم نیست کدوم چسب جنین بوده اما فکر کنم همون هاش سی جی بعد انتقاله..... 

سلام خانما ، اونایی که پانکچر انجام دادید . چه داروهایی دکتر میده کدوماشون رو خارجی بخرم بهتره ،یا ...

عزیزم اولا داروت رو دکتر خودش تعیین میکنه یعنی نوعش رو.... 

بعدش ممکنه یکی به یه دارو بدنش خوب جواب بده یکی به یه داروی دیگه... 

اینو در وهله اول دکترت تخمین میزنه بعدشم رفلکس بدنتتعیین میکنه دارو مناسبت بوده یا نه.... 

مثلا من خودم گونال، منوتروپین، فوستیمون، مریونال و.... داشتم.... 

به هر کدوم یه جور جواب داده اما بهترین جواب رو مثلا بدن من با ترکیب مریونال فوستیمون داده.... 

در ضمن آلان موجود بودن دارد هم هست.... 

کسی ای یو ای کرده؟اول راهم مورفولوژی شوهرم ۳هست واریکوسل خفیف داره یه بار ای یو ای کردم ولی نگرفت خو ...

عزیزم برا آی یو آی 16 تا؟؟؟؟ 

مگه میخواد پانکچر کنه؟؟؟؟؟ 

بچه ها سلام کسی بوده اینجا بی علائم باشه و مثبت شده باشه؟ لطفا بیاید بگید خیلی نگرانم

من من من کله گنده..... 

عزیزم خیلیا بدون علامت + بودن.... 

عزیزم علامت داشتن و نداشتن اصلا ملاک نیست چون اصلا اولین علامت واقعی بارداری فقط همون آز بتا هست که + میشه انشالله..... 

بقیه هر چیه مال داروهاست.... 

دومین علامت بارداری هم همون حالت تهوعه که بعد 5-6 هفته تازه شروع میشه....... 

یه امپوله قبل انتقال به داخل رحم تزریق  میکنن نمیدونم والله درد داره یا نه انجام ندادم تاالان

آهان پس احتمالا همون gcsf هست.... 

منم داشتم البته برا من دور ناف بود اما داخل رحمی هم بوده تزریقش....