2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
اره واقعا ترسناکه منم نمیدونم چه تاثیری رو جنین داره ولی مام اصرار به زدن داره  منم میگفتم نم ...

حتما اينطور صلاح ميدونن كه بزني عزيزم من اصلا راجبش با دكترم حرف نزدم. انشالله كه خيره فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزان الان من از چیزی به شدت ترسیدم و شوک بدی به پاهام و شکمم وارد شد و بدجوری تکون خوردن. مشکلی ب ...

هرچی که باشه دیگه شده ریلکس کن بهش فک نکن 

به این چیزا نیست من بعد انتقالم انقد با شوهرم استرسمون بالا بود تا خونه دعوا کردیم اخرشم شوهرم گفت اخرین جنینارو گند زدی توش با این اخلاقت ولی خوب خواست خدا چیز دیگه ای بود به چیزای خوب فک کن مهم نیست تو بارداری انقد میترسی😂😂من از سایه خودمم میترسم میپرم هوا

یه شاپرک اومد تو اتاقم ۳متر پریدم هوا نترس ایشالله جاشون سفت شده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش لااقل فردا قبل از رفتن یه بی بی بزنی که انشالله برای جواب مثبت یهو هیجانی نشی

آخه من قبلا بیبی مثبت با جواب منفی داشتم /... خیلی سختهههه

حس اینه که انگار سقط کردم خدایی نکرده

اگه طاقت بیارم نمی خوام این تجربه دوباره تکرار بشه

شاایدم زدم عزیزم

تو هزینه های درمان نازایی که کمکی نمیکنن ، اینم از واردات دارو😞 

الان بخاطر اوج کرونا داروها کم شده انوکسان واسه کروناییا خیلی مصرفش بالاس بخاطر همین دکترا میگن ۴ ۵ ماه صبر کنید لااقل اوضاع دارو خوب بشه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
حتما اينطور صلاح ميدونن كه بزني عزيزم من اصلا راجبش با دكترم حرف نزدم. انشالله كه خيره فداتشم

قربونت برم ایشالله که برای همه خیر باشه بارداری راحت

ببخشید 🌷تو روخدا 😂😂

من گونال اف خارجی زدم هزینه ش خیلی زیاد شد ولی 34 تا تخمکی که داشتم برام 30 تاش جنین شد

مهم نیست چقد تخمک تولید کنی مهم اینه چقدرش کیفیت داشته باشه برای تشکیل جنین

خداروشکر کیفیتاشونم خوبه 

البته بگم نزدیک 6 میلیون فقط گونال اف خریدم

حالا نمیدونم کلا به خاطر گونال بوده یا نه  

هرچی که باشه دیگه شده ریلکس کن بهش فک نکن  به این چیزا نیست من بعد انتقالم انقد با شوهرم استرس ...

توکل به خدا عزیزم🙏

منم این یک هفته اینقد با شوهرم جنگیدم میگه تو همو باردار نشدی براچی اینقد اخلاقت گند شده😂😂😂

بنده خداها شوهرامون😂🙄

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
مهگل جون شما مام میری؟ شرایطتون چطور بوده؟ 

آره عزیزم منم مام میرم دو بار پانکچر کردم یه بار رویان یه بار مام که جنین برام تشکیل نشد دکتر گفت اهدایی بگیر گفت هم میتونی تخمک بگیری هم جنین من جنین اهدایی انتخاب کردم چون هزینه تخمک اهدایی که 32 تومن میشد نداشتم مهر قراره انشاءالله انتقال داشته باشم 

توکل به خدا عزیزم🙏 منم این یک هفته اینقد با شوهرم جنگیدم میگه تو همو باردار نشدی براچی اینقد اخلاق ...

حالا بدترم ميشي😢من زنگ ميزنم سرش شلوغ باشه ميگه دو دقيقه ديگه زنگ ميزنم قطع ميكنم ميشينم گريه ميكنم🤕😞دست خودم نيست اصلا

خداياشكرت....❤️ 
توکل به خدا عزیزم🙏 منم این یک هفته اینقد با شوهرم جنگیدم میگه تو همو باردار نشدی براچی اینقد اخلاق ...

کسی ای یو ای کرده؟اول راهم مورفولوژی شوهرم ۳هست واریکوسل خفیف داره یه بار ای یو ای کردم ولی نگرفت خودم فولی بالغ زیاد دارم این ماه با دوتا سینال ۱۶تا داشتم

هر چیزی به موقعش به سراغتون میاد ، صبور باشید🥰
حالا بدترم ميشي😢من زنگ ميزنم سرش شلوغ باشه ميگه دو دقيقه ديگه زنگ ميزنم قطع ميكنم ميشينم گريه ميكنم ...

وای اره منم اینجوری ام ...خیلی وابسته ام😂😂😂خدایا این شوهرا از دست ما خل نشن خیلیه😂

حالا بدترم ميشي😢من زنگ ميزنم سرش شلوغ باشه ميگه دو دقيقه ديگه زنگ ميزنم قطع ميكنم ميشينم گريه ميكنم ...

چیکا جون میگم روزای انتقالت علائمت چی بود؟