2777
2789
من دیگه حال ندار بودم دکتر نفهمم نکرد بگه دوتایی اهن بخور حتی بهعشم گفتم خانم دکتر اهن و هموگلوبینم ...

اره روزی دوتا ایرانی فروس سولفات بخور

دوباره آز بده

کلا پای منم خواب میره میفهمم کم خونم

یا میخوابم بد بیدار میشم

دکترت کیه؟ تهرانی؟ بنظر منم دکتر و عوض کن. من ناشتا ۸۵ بودم بعد گلوکز ۱۱۲ گفت عالیه

قزمین

آره الان با یک دکتر جدید وقت گرفتم

دگ‌پیش اون نمیرم

احتمالا دستیارش اشتباه کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش بحالت حداقل بهت گفتن قرص اهن بخور من روزی ۴بار میگفتن خون بدم به مدت یک هفته و قرص اهنم همون یدو ...

ای خدا

ببین چجوری اند

تا چند ماهگی باید اهن بخوریم؟

آره دارم چقدر هزینه شد رفتی مادر راضی بودی

من پاستور بودم.کلا ۲۵۰۰ اتاق ۲تخته گرفتم.ولی شانسم تا صبح هیچ مریضی برای تخت بغلیم پذیرش نشد.

انگار اتاق خصوصی بودم.

بیمارستان مادر یکم هزینه هاش از پاستور بیشتره

من پاستور بودم.کلا ۲۵۰۰ اتاق ۲تخته گرفتم.ولی شانسم تا صبح هیچ مریضی برای تخت بغلیم پذیرش نشد.انگار ا ...

سز یا طبیعی؟پس در کل ۲۵۰۰دادی ؟ساک هم دادن بهت؟

منم زمان پسرم دو تخته گرفتم ولی تا موقع ترخیص من کس دیگه ای نیومد من و مامانم تنها تو اتاق بودیم

سز یا طبیعی؟پس در کل ۲۵۰۰دادی ؟ساک هم دادن بهت؟منم زمان پسرم دو تخته گرفتم ولی تا موقع ترخیص من کس د ...

نه سزارین بی حسی کمر.ساک دادن ولی چیزهای دم دستی مثل دمپایی و چای  از این جور چیزها بود

نه سزارین بی حسی کمر.ساک دادن ولی چیزهای دم دستی مثل دمپایی و چای از این جور چیزها بود

آها مرسی 

پس لباس نوزاد و پوشک و....خودم بردارم.

دعاکن منم زایمان کنم دارم می‌ترکم ۳۶هفته ام😭

دکترای زنان همشون همینن

کم پیش میاد نرمال آزمایش بدن 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

استارتر یه چیز بگم فک نکن فقط با قند زیاد دیابت میگیری ها با قند پایینم احتمال دیابت بارداری هست حتی انسولین زدن 

دیدم گفتی بعد خوردن صبحانه ۶۲ بودی این خیلی کمه 

یا مثلا بعد نهار ۱۰۴ 

تو باید دو ساعت بعد اخرین لقمت ۱۰۴ باشی مثلا بعد غذا باید در حالت عادی قندت بره بالا 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵