2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
منم دیشب شوهرم تو خواب ترسید از صداش چنان وحشتی کردم از خواب پریدم  صبح داشت آمپولمو میزد گفتم ...

عزیزم انشالله که به قول شما چیزی نمیشه...ولی خداروشکر که درد داری .اینا خودش نشانه است باید خوشحال باشی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله که به قول شما چیزی نمیشه...ولی خداروشکر که درد داری .اینا خودش نشانه است باید خوشحال ب ...

بخدا از این درد پریود کمر خسته شدم ینی هر لحظه میگم پریود میشم امروزم سردرد هم اضافه شده 

خیلی روزای کلافه کننده اییه🥴

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
منم دیشب شوهرم تو خواب ترسید از صداش چنان وحشتی کردم از خواب پریدم  صبح داشت آمپولمو میزد گفتم ...

منم چنددفعه توی این بیست روز ترسیدم یباردخترم پرید جلوم بترسونتم فکرنکنم ترس اصلا ربطی داشتی چون من سرچ کردم نوشته یه باور قدیمی اشتباهه که ترس ضرر داره و اینا باز توکل به خدا

منم چنددفعه توی این بیست روز ترسیدم یباردخترم پرید جلوم بترسونتم فکرنکنم ترس اصلا ربطی داشتی چون من ...

بله درسته من هم خوندم 

متاسفانه ترس و استرسه🤦‍♀️

ایشاالله زودتر بگذره ببینیم چی پیش میاد... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

[QUOTE=205678129]بخدا از این درد پریود کمر خسته شدم ینی هر لحظه میگم پریود میشم امروزم سردرد هم اضافه شده  

انشااله این روزا زودتر بگذره...من که دیگه خسته شدم از بس خوابیدم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
من تازه فهمیدم شوهرم واریکوسل خفیف داره از معاینه سونو نرفته پارسال که از داد مورفولوژی ۳بود الان دی ...

بحث اون واریکوسل نیست بحث اون تاثیریه که روی اسپرم همسرت می ذاره

باید ببینی آزمایش اسپرم همسرت چقدر مشکل داره و اگه خیلی مشکل زیاد نیست بهتره عمل نکنه

همسر من عمل کرد تغییری نکرد بعضی ها عمل کردند بدتر شدند

اگه نمونه اسپرم همسرت اوضاعش خرابه دارو استفاده کنه اگه تغییری نکرد عمل کنه

البته متاسفانه مرکز ما تا زمانی که همسرم عمل نکرد اصلا پرونده من رو نگاه هم نکردند  

شوهر شما دارو چی استفاده می‌کنه دوباره از داده ببینه بهتر شده؟

دو تا قرص دکترش بهش داد اسمش رو یادم نیست

دو تا دارو گیاهی از دکتر تبریزیان گرفتم می خورد /...کور و تین فیل

سلنیوم پلاس و زینک پلاس و ویتامین c و ال کارنتین و کیوتن قرمز

بخ درمانی هم انجام میداد 

اما آزمایش آخرش رو ندیدم ببینم تغییر کرد یا نه