2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
2300انتقالم شد چون تعیین جنسیت بود گفت کمتر میشه وگرنه فک کنم بقیه بیشتر باشن اندازه 500هم تقریبا خر ...

متاسفم بابت منفی شدنت عزیزم .انشالله که دفعه بعد مثبت میشی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزدلم من پارسال دو بار وارد سیکل شدم و تخمک نداشتم و گفتن اهدایی بگیر، دونر گرفتم با بیچارگی تو هم ...

دونر شهرستان بدرد نمیخوره برو مام خودشون دونر دارن عکس میفرستن یکی انتخاب میکنی دکتر که تایید کرد وارد سیکل میشه اگه شوهرت اوکی باشه جنین بالا 12تا 15تا برات تشکیل مبشه اونجا اغلب دونر 20تا تخمک میده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دونر شهرستان بدرد نمیخوره برو مام خودشون دونر دارن عکس میفرستن یکی انتخاب میکنی دکتر که تایید کرد وا ...

عزیزم شما مشکلتون فقط تخمک بود یا اسپرم هم ضعیفه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم شما مشکلتون فقط تخمک بود یا اسپرم هم ضعیفه ؟

هر دو داغون مورفولوژی صفر و دی اف آی بالا و تخمک بیکیفیت و کیست اندومتریوز 

من ایندفعه جنین اهدایی گرفتم دعا کنید مثبت بشه دیگه خسته شدم 

خداروشکر که روماتیسم نداری اره یادمه یه فاکتور یکمی بالا بود کدوم فاکتورت بود؟ اینجور ک گفته یعنی ...

Fna بالا بودو یه فاکتورم لب مرز بود. ویزیت بشم بهت میگم نظر دکتر چطور بود فاکتور مربوط به روماتیسم و پوزیاس و ..‌‌ اینا بود‌. بله ممکنه اونا بگن استفاده بشه و یا نیازی نباشه

خدایا شکرت

عزیزان الان من از چیزی به شدت ترسیدم و شوک بدی به پاهام و شکمم وارد شد و بدجوری تکون خوردن.

مشکلی برای جنین پیش نمیاد اینطوری؟😢😢😭

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
مرسی عزیزدلم دعا کن ۱۰ روز دیگه داپلر نوشته واسه قلبش دعا کن قلبشو ببینم

حتما دعاگو هستم عزیزم، اصلا نگران نباش تا چشم بهم بزنی بعدش باید سونو ان تی بری بعد سونو آنومالی و...  همشم آدم استرس داره که همه چی خوب پیش بره و خوبم پیش میره سعی کن آرامش داشته باشی چون الان نی نی نیاز به آرامش داره 

خدا رو شکر خوبه  ای جااااااانم 😍 😍 😍 😍 دختر گل  طفلی بچه های ما از بس فقط ما رو میبی ...

اره دیگه دوره کرونا باعث شده بچه ها محدود باشن. ،،،  قبلنا میگفتن پسرا مامانین دختران بابایی چرا به من و شما رسید برعکس شده   

راستی زینبی اگه بعد یکسالگی دخترم بخوام برای پانکچر اقدام کنم و دارو استفاده کنم رو شیرم تاثیر داره؟  یعنی دیگه نباید شیر بدم!!؟؟؟؟؟ 

خدا رو شکر خوبه  ای جااااااانم 😍 😍 😍 😍 دختر گل  طفلی بچه های ما از بس فقط ما رو میبی ...

اره دیگه دوره کرونا باعث شده بچه ها محدود باشن. ،،،  قبلنا میگفتن پسرا مامانین دختران بابایی چرا به من و شما رسید برعکس شده   

راستی زینبی اگه بعد یکسالگی دخترم بخوام برای پانکچر اقدام کنم و دارو استفاده کنم رو شیرم تاثیر داره؟  یعنی دیگه نباید شیر بدم!!؟؟؟؟؟ 

منفی شد آزمایشم  دکتر انصاری پور بودم 5تا جنین یه دونه پسر

الهی😭 متاسفم. انشاالله دفعه بعد حتما مثبتین🙏🏽🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚