2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خانما من روز دوم رفتم سونو برای سیکل انتقالم. روز دوم یه فولی ۱۰ داشتم.🤔 عجیب بود که هیچوقت اینجو ...

آره عزیزم قبل از انتقال خوبه تحرک بدنی. منم دارم هر روز می رم پیاده روی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خانما من روز دوم رفتم سونو برای سیکل انتقالم. روز دوم یه فولی ۱۰ داشتم.🤔 عجیب بود که هیچوقت اینجو ...

عزیزم فعالیت بدنی همیشه مفیده ولی اگه قبلا خیلی ورزش نمیکردی سعی کن که زیاده روی نکنی. دوچرخه سواری و پیاده روی و یگا و همه این ورزشها بسیار خوب هستن

و خدایی که در این نزدیکیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای تو عزیزم، والا احتمالا27 هفته و 1 روز باشم، خیلی دیر میگذره، سخت میگذره،راستی پسرت چند کیلوئه ا ...

این آخرا که اصلا نمیگذره 

ان شاءالله به سلامتی نینی نازتو به دنیا میاری و میشه چشم و چراغ زندگیتون👶👶❤❤

من الان نمیدونم چند کیلوئه ولی ۳۳ هفته که رفته بودم سونو ۲کیلو و ۲۰۰ بود بعدش دیگه دکترم ‌‌گفت نیاز نیست باز بری سونو هفته ی بعدم که زایمانمه نمیدونم چند کیلو میشه ☺☺

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

سلام سارایییی جان منم اهوازم بنظرت دیباوند خوبه یا مرمضی؟آخه منم دوروز پیش بعد از 14 روزانتقال آزم منفی بود.

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏

الان میخوام برم شروع واسه سیکل بعدی

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
دکتر خودش تعجب نکرد.؟نپرسید سرساعت زدی یانه؟

ساراییی جان بهم اطلاع بده عزیزم حتماااا

این آخرا که اصلا نمیگذره  ان شاءالله به سلامتی نینی نازتو به دنیا میاری و میشه چشم و چراغ زندگ ...

ایشالا به سلامتی بدنیا میاد ماروهم دعا کن عزیزم

و خدایی که در این نزدیکیست
بله کوتاهی از من بود باز خوبه به لطف شما و دوستان خوب که اینجا خواهرانه راهنمایی می کنند فهمیدم مشکل ...

یعنی دکتر برات زمانش رو توضیح نداد؟ آخه تو مقصر نیستی، دکتر هم باید توضیح بده.

وقتی hcg تزریق میکنی، دقیقا ۳۶ ساعت بعد پانکچر میکنند.

دکتر به من گفته بود دقیقا راس ساعت ۱۰ شب تزریق کنم و ۳۶ ساعت بعدش هم پانکچر شدم.

به نظرم به دکترت بگو و گرنه ممکنه اشتباه فکر کنه که واکنش بدنت اینطوری هست و برنامه ات رو تغییر بده

بله کوتاهی از من بود باز خوبه به لطف شما و دوستان خوب که اینجا خواهرانه راهنمایی می کنند فهمیدم مشکل ...

بله خیلی زمانش حساسه به من گفتن سر ساعت یازده و نیم شب باید تزریق کنی نه زودتر نه دیرتر  چون کارت خراب میشه منم خیلی حساس شدم وقتی اینوگفتن دیگه سر ساعت زدم به نظر من بگو به دکترت که بدونه بخاطر رعایت نکردن زمان اینجوری پیش اومده و مشکل از بدنت نیست شاید الان دکترت فک کرده بدنت بد جداب داده که تخمک ازاد شده بگی بهتره اره حتما مهرماه ایشالا رفتی خیلی رعایت کن کلا برا همه داروهات همینجوری باش ایشالا زودی دامنت سبز بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دعا کن

ساراجان من مطمعنم که همه چی خوبه و دو سه تا ساک خوشگل و تپلی میبینی عزیزم

امیدت خودت و نی نی هات بخدا

زودی بیا خبرشو بده ما هم از نگرانی دربیار

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام سارایییی جان منم اهوازم بنظرت دیباوند خوبه یا مرمضی؟آخه منم دوروز پیش بعد از 14 روزانتقال آزم م ...

عزیزم.متاسفم امیدوارم انتقال بعدی مثبت بشید

والا مرمضی واسه دوتا از اشناهای ما انجام داد منفی شد البته که مثبتی هم زیاد داشته و.دکتر خوبی هست امادرکل من به شخصه چون خوش اخلاق نیست باهاش راحت نیستم و.با دیباوند اوکیم  شما هم با توجه به موقعیت و خصوصیاتیکه مد نظرتونه باید انتخب کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40