2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
نه راستش توضیح نداد اما استروئیدها میگن تو لانه گزینی بهتره مصرف نشن، سرچ نزدی تو گوگل؟ مصرف استروئی ...

در مورد ivig چطور؟ اگه بخام پردنیزولون رو قطع کنم، ivig هم بجای ۴۸ساعت قبل از انتقال، باید یه هفته قبل بزنم؟ اطلاعی داری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اگه هایپر بشی اره باید دوتا پریودی بگذره ولی شما هایپر نشدی این بارپریود بعد تخمک کشی میتونی انتقال ...

مرسی پروانه جان از جوابت چه خوب خیالم راحت شد من این دوره هایپر نشدم پس پانکچر بعدی هم احتمال زیاد نمیشم،پس میتونم بعد از یک پریود بعد ازپانکچر برم تو انتقال

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری تخمدان و رحم همکاری نکردن؟منظورت چیه؟

عزیزم ذخیره تخمدانم رو فهمیدم کمه، البته خودتون میدونید خیلی وقت ها بدن پاسخ خوبی به دارو نمیده، و تعداد تخمک کمتری میده، یا کیفیتشون خوب نیست حتی

رحم هم همینطور، گاهی ضخامت مناسب نیست، گاهی پولیپ و .. مشکل به وجود میاره و … یک خانم دکتری تو مرکز مام میگفت اینطور نیست که شما الان بیاید ما بگیم رحم خوبه ، بعد چند ماه برای انتقال که میاید همون شرایط باشه

من قبل شروع سیکلم رفتم دکتر، خیلی از رحم تعریف کرد، بعد زمان انتقال سمی اکوژن شده بود😐

عزيزم من دو ماه پيش پانكچر كردم و خدا رو شكر ده تا جنين با كيفيت عالي و خوب دارم فقط يك موضوعي كه نگ ...

عزیزم مگه اصلا همسرت واریکوسل دارن؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
در مورد ivig چطور؟ اگه بخام پردنیزولون رو قطع کنم، ivig هم بجای ۴۸ساعت قبل از انتقال، باید یه هفته ق ...

سلام

عزیزم  شما پیش کدوم  دکتر میرید؟

من رفتم پیش دکتر رزاقی، مشکلات ایمنی و انعقادی داشتم

فعلا بهم گفتن هیسترو شم

شما گروه یا کانال از مریض های دکتر رزاقی نمیدونید؟

باید بگی که بفهمه مشکل از کجاستو ولی به نظرم دکترتم کم کاری کرده من انقدر روزمان تاکید میکردو میگفت ...

دقیقا من خودم میدونستم مهمه اما اینقدررررررر تاکید کردن که مهمترین ساعت زندگیته اصلا ساعت تنظیم کردم،گوشیمو تنظیم کردم بچه ها روساعت ده خوابوندم که ساعت 12 بدون استرس امپولا رو تزریق کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ذخیره تخمدانم رو فهمیدم کمه، البته خودتون میدونید خیلی وقت ها بدن پاسخ خوبی به دارو نمیده، و ت ...

منم یه عالمه تخمک ریز هدر دادم.یه عالمه.

دکتر میگفت هزارتا بچه

ولی شد ۱۳ تا

بنظرتون حیف نشد اون همه تخمک که بالا اومد؟

ایا در اینده زود یایسه میشم؟

😉

خانما من روز دوم رفتم سونو برای سیکل انتقالم.

روز دوم یه فولی ۱۰ داشتم.🤔

عجیب بود که هیچوقت اینجوری فولی خوب نداشتم.

دکتر گفت خب شاید از ماه قبل مونده.خلاصه گفت کیست نیس و مشگلی نداره.

روزی ۳ تا استرادیول دارم.روز ۸ سیکل میشه ۴ تا.

بعد اسیدفولیک و اسپرین بچه دارم.

خانما 

من میتونم حلقه بزنم؟تا روز انتقال؟

پیاده روی رو دارم.

دوچرخه هم بهتره؟

😉