2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
@نگار80   عزیزم چه خبر خوبی؟ نی نی ها در چه حالن؟ امروز حالت چطوره؟

سلام عزیز جان خوبی مرسی پیگیری💋

بهترم امروز خداروشکر

فقط حالت‌های پریود دارم البته چند ساعت یبار... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.متاسفم امیدوارم انتقال بعدی مثبت بشید والا مرمضی واسه دوتا از اشناهای ما انجام داد منفی شد ال ...

مررسی مهربوننن.ان شاالله شما هم نتیجه بگیری😀😀راستی دیباوند جهاده مرمضی هم فک کنم آریا درسته؟؟

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
ان شالله که خیر پیش میاد واستون

فداااات ♥♥♥

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
مررسی مهربوننن.ان شاالله شما هم نتیجه بگیری😀😀راستی دیباوند جهاده مرمضی هم فک کنم آریا درسته؟؟

مرسی عزیزم شما هم ان شالله  مرمضی اون زمان که اشناهای ما رفتن مطبش میرفتن و.عمل هیسترو آزیا و پانکچر و انتقال مهزیار الان رو.نمیدونم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز روز دومم🤔🤔

عزیزم نگران نباش احتمالا به خاطر همون دستکاریهای پانکچر من تا چند ماه گاها درد تو تخمدان داشتم..... 

عزیزم روز دوم انتقال هر دردی باشه نباید جای نگرانی باشه.... 

چون نه میتونه خارج رحمی باشه نه چیز بد دیگه ای..... 

به هر حال تغییرات هورمونیه.... 

پروژسترون و استروژن خونت داره بالا میره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تازه چقدرمممممم خونریزی های شدید داشتم وحشتناک  همه میگفتن سقط میشه اما خواست خدا موندن دختر نا ...

خدارو شکر.......

عزیزم سایتون بالا سرش باشه و شاهد شادیا و موفقیتش باشین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم. مرکزی که میرم اصلا بهشون اعتماد ندارم. یه مشت بلا نسبت گاو هستند. فقط میخوام مطمئن بشم مص ...

ای جانم..... 

دور از جونت..... 

انشالله دیگه هیچ وقت نمیری جز برا زایمان عزیزم..... 

انشالله با همین باردار میشی..... 

نه عزیزم. مرکزی که میرم اصلا بهشون اعتماد ندارم. یه مشت بلا نسبت گاو هستند. فقط میخوام مطمئن بشم مص ...

من خودم آی وی آی جی و پرد هر دو رو داشتم..... 

با اجازه استارتر عزیز. دوستان ممنون میشم چند ثانیه وقت بذارید و تو نظر سنجی اسم نی نی به من کمک کنید ممنون😍😍😍https://www.ninisite.com/discussion/topic/7140866/نظرسنجی-اسم-پسر-ودختر?postId=205254281

مادر فقط اونی نیست که وقتی جواب مثبت آزمایش بارداری رو میگیره و از خوشحالی اشک شوق می ریزه و واسه سورپرایز کردن همسرش لحظه ها رو میشماره...اونی که جواب منفی رو میگیره و تا خونه عینک افتابی رو نقاب صورتش میکنه .. سرش رو پایین میگیره و اشک تلخ حسرت می ریزه و مدام با خودش میگه جواب همسرم رو چی بدم ... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با شوق و ذوق به همه خبر بارداریشو میده و از همون روز اول واسه اومدن نی نی برنامه ریزی میکنه ....اونی که با صدای گرفته به همسرش میگه:بازم منفی بود .... اونم مادره...مادر فقط اونی نیست که با عشق و هیجان برای نی نی سیسمونی میخره و همه بهش تبریک میگن ...اونی که چشمش تو بازار به یه لباس کوچولو میفته و دلش ضعف میره ... یواشکی لباس رو میخره و از ترس حس ترحم دیگران ... آرزوهاشو گوشه کمد پنهان میکنه و گاهی تو خلوتش لباس رو بغل میکنه و می بوسه ..اونم مادره....مادر فقط اونی نیست که توی مهمونی ها هرموقع ازش اسم فرزندش رو می پرسند چشم هاش برق بزنه و با افتخار اسم بچه ش رو به لب بیاره ...اونی که سالهاست اسم انتخاب کرده و هرجا اون اسم رو میشنوه دلش میریزه و چشم هاش خیس میشه ... اونم مادره ...مادر فقط اونی نیس که ۹ ماهه بارداری رو شبانه روز با بچش عشق کنه و لحظه شماری کنه واسه اومدنش...اونی که لحظه ی انتظارش با بارداری فرق داره و منتظرِ ببینه چه بچه ای تو بغلش قراره اروم بگیره اونم مادره...آره دوست من... همونایی که مدام باید به بقیه جواب پس بدن که چراااا هنوز بچه دار نشدن ... پیش کدوم دکتر میرن ... مشکل از خانمه یا آقا .... و روزی هزار تا پیشنهاد سرسام آور دارن از طرف دوست و آشنا و همسایه! که پیش کدوم دکتر و امامزاده برن .. چه نذری بکنن.... چی بخورن... چی کار کنن ..یا حتی چه موقع اقدام کنن !!!!همه این دلسوزی های بی رحمانه فقط یک توجیه داره و اون دلیل اینه که تو یه زنی که هنوز مادر نشده ...پس ای کاش هیچ کس دل یه منتظر رو خواسته و ناخواسته نشکنه و همه باور کنن ... اونم یه مادره...😢