2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
اهااان آییی خدا خیرت بده خیالم راحت شد قبلا که دادم مشکلی نبود سالم بود شکرخدا فقط اگه مثلا احیانا ا ...

عزی م مطمئن باش اگه مشکلی باشه و قابل حل فوری باشه انتقال میدن.... 

اما خوب اگه متلا تی اس هاست بالا باشه توصیه نمیکنم انتقال بدی چون بهتری زیر ۲ باشه چون همینطوری ابتدای بارداری احتمال بالا رفتنش هست..... 

مثلا برا من قبل انتقال با اینکه زیر ۲ بود اول بارداریم یهویی رفت رو 5/5 فکر کن اگه از اول بالا بود به کجا می‌رسید..... 

پس انشالله که جوابت اوکیه اما در کل تو تلاشت رو بکن باقیو بسپار دست دکترت و توکل کن به خدا..... 

بابت بقیه هم که همونطور که دوستمون گفتن روانه فقط تایم ۶ ماهش احتمالا گذشته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

@sangak   تبریک میگم عزیزم انشالله ۹ ماه رو بسلامتی بگذرونی

چیکار کردی قبل و بعد انتقال که فک میکنی تو مثبت شدنت تاثیر داشته؟۵ روز دیگه انتقال دارم

انتقال اولت بود؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من چند روز دیگه انتقال دارم دوتا جنین سه روزه برام قراره بزارن

کسی بوده با جنین سه روزه باردار شده باشه؟دعا کنید برام بسته اخر جنینامه از تخمک اهدایی

دیگه بریدم😥😭

منم رحمم زود زود تیر میکشه بعداز یکی دوساعت گذاشتن شیاف درد پریودی وکمر میگیرم استراحتت درچه حده من ...

این تیر کشیدنه به خاطر پروژسترون .منم همینطورم .این چند روز استراحت نسبی داشتم ولی از فردا میخوام کارهای سبک رو انجام بدم.

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگه اینطور هست که اصلا ارزش دکتر و عمل پانکچر رو نداره

عزیزم به عنوان کسی که سه بار پانکچر کرده از ته دلم از خدا میخوام مشکلت رو یه جور دیگه حل کنه و مجبور نشی تخمک اهدا کنی..... 

امیدوارم تنت سالم باشه و دلت خوش و هر مشکلی داری به زودی حل بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این تیر کشیدنه به خاطر پروژسترون .منم همینطورم .این چند روز استراحت نسبی داشتم ولی از فردا میخوام کا ...

منم از فردا اشپزیمو خودم میکنم😉

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

دوستان من دیگه نمیخوام ازمایشامو تکرار کن داروهامو قطع میکنم پری بشم 

اگ قرار بود بتا بالا باشه تو این چند روز باید بالای ۱۰۰۰۰ میشد و بالای ۲۰۰۰ک ساک تشکیل شده پس دلیلی نداره برم ازمایش 

سلام کسی میتونه اینو بخونه ممنون میشم

عزیزم پرولاتینت بالاست اگه شرایطت از رو رعایت نکردی حتما تکرار کن..... 

عزیزم به عنوان کسی که سه بار پانکچر کرده از ته دلم از خدا میخوام مشکلت رو یه جور دیگه حل کنه و مجبور ...

انا جونم سلام

پنج روزه دیگع انتقال دارم

چه توصیه ای داری از لحاظ تغذیه و رفتاری که قبل و بعد انتقال انجام بدم

ممنون میشم راهنمایی کنی

من اخرش تو این مسیر دیوونه میشم😐مشکلم اینه که کلا به حرف پزشک اعتماد ندارم، هی میرم تحقیق میکنم و ن ...

عزیزم توصیه میکنم دکتری انتخاب کنی که بتونی باهاش ارتباط خوبی داشته باشی و بهش اعتماد کنی..... 

وگرنه نمیشه اینطوری استرس میگیری......

ببین من خودم شخصا با طرا زی با اینکه یه میکروی منفی باهاش داشتم اما ادامه دادم چون اولا دکتر بروزی بود و به همه سوالام جواب میداد. این بهم آرامش میداد..... 

منظورم این نیست چون جواب میداد یعنی دکتر خوبیه..... 

منظورم اینه برا منی که دوست دارم در جریان پروسه درمانم قرار بگیرم و ایشونم سوالامو با آرامش جواب میداد این بهم حس خوبی میداد و میتونستم بهش اعتماد کنم..... 

درسته باهاش به منفی تجربه کردم اما میدیدم داره دنبال علت منفی شدنم میگرده.... 

یعنی فرقی بین سیکل هام بود و هی یه سیکل رو تکرار نمی‌کرد..... 

خلاصه سعی کنین دکترتون رو انتخاب کنین که تا یه حد معقولی بتونین بهش اعتماد کنین.... 

انا جونم سلام پنج روزه دیگع انتقال دارم چه توصیه ای داری از لحاظ تغذیه و رفتاری که قبل و بعد ان ...

سلام انشالله که بزودی انتقالت مثبت بشه

سعی کن غذاهای سفت نخوری از توالت فرنگی استفاده کنی و استرااحت مطلق

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍