2777
2789

سلام خسته نباشید

من نمیدونستم از کی بپرسم 

من الان دوسالی هست که ریسپریدون مصرف میکنم سرترالینم که حدودا سه چهار ماهه قطعش کردم

یه سری داروی هورمنی هم برای پی سی او مصرف میکنم الان

سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتین

در آزمایشات عقد و ازدواج اینا مشکل ساز میشن؟ چه مدت مصرف نکنم حل میشه؟ از کی بپرسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خانما هم آزمایش خون میگیرن؟

هم خون هم ادرار 

زنگ بزنید ب ازمایشگاه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

آزمایش ازدواج کاری به این چیزا نداره،حتی خون رو از شما نمیگیرن،از همسرتون میگیرن اگه تالاسمی داشته باشه بعد از شما میگیرن

تنها چیزی که مهمه همون شرایط خونیه

اون داروها هم مخدر که ندارن توی ادرار مشخص بشن

نگران نباش

آزمایش ازدواج کاری به این چیزا نداره،حتی خون رو از شما نمیگیرن،از همسرتون میگیرن اگه تالاسمی داشته ب ...

واقعا؟ من خیلی استرس اینو دارم میگم یه وقت مشکل ساز نشه چون تو روستا زندگی میکنم و شرایط اینجارو هم که میدونین🥲

واقعا؟ من خیلی استرس اینو دارم میگم یه وقت مشکل ساز نشه چون تو روستا زندگی میکنم و شرایط اینجارو هم ...

بله

دوتا آزمایش میگیرن

یه خون یه ادرار،ادرار که فقط برای اعتیاده

خون رو فقط از آقا میگیرن،اوکی باشه دیگه از خانم نمیگیرن،تالاسمی داشته باشه از خانم میگیرن و فقط برای دیدن سلولهای خون نه دارویی که مصرف میکنه اصلا کاری به بیوشیمی خون ندارن