2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
بچه ها ی سوالی داشتم. همه تون موقع انتقال جنین شناس میاره جنینارو و دکتر انتقال میده؟ یا جنین شناس ه ...

برا منو دکتر ازادی انتقال داد🙈🙈

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام دوستان،من آزمایش قبل از پانکچر انجام دادم متوجه شدم تیروییدم کم کاره رنج آزمایشگاه تا ۶ هست ولی tshام ۱۱ هست،الان نمیتونم برم توی سیکل پانکچر حتما باید نرمال بشه؟؟؟؟

یه سوال دیگه دکترم گفت هر روز نصف قرص ۱۰۰ لووتیروکسین بخورم دیگه نگفت مثلا جمعه نخورم به نظر شما یادش نرفته بگه یه روز در هفته نخورم؟؟؟🚫🚫🚫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا روز ۱۱ هست اگه باشه باید یه هاله کمرنگ هم شده بندازه من به شوهرم گفتم بزور راضیش کردم گفت باشه ...

منتظر خبر خوشت هستم 🙏😍

مال منو ک دکترم بالاسرم بود اما جنین شناس ک ی عاقا بود اومد گزاشت تو رحم صدای دکترو میشنیذم ک میگفت ...

منم همچین احساسی داشتم برا همین گفتم ببینم امکان انتقال توسط جنین شناس هس یا من اشتباه کردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مال منو ک دکترم بالاسرم بود اما جنین شناس ک ی عاقا بود اومد گزاشت تو رحم صدای دکترو میشنیذم ک میگفت ...

همه جا جنین شناسی که جنینارو میاره آقاس؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
۶

عزیزدلم غصه نخور من یادمه اولین آزمایشت بتات حدود ۳۰ بود دومی شد ۱۰۰ و خورده ای

احتمالا لانه گزینی دیر انجام شده صبر کن یه هفته دیگه دوباره برو سونو

چون اگه اشتباه نکنم یه جا خوندم بتای بالای ۵۰۰۰ ساک دیده میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من رفتم سونو ساک نبود 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم. شاید هنوز زوده نباز خودتو. دکتر چیزی نگفت؟

من رفتم سونو ساک نبود 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پس چرا ازت مثبت بود چی گفتن بهت شاید زوده دیده نشده ممکنه دوباره رشد کنه

همه جا جنین شناسی که جنینارو میاره آقاس؟

رویان میرم من خانومه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واسه من 10 دقیقه هم نشد چون موقعیت بچه خوب بود، بستگی به موقعیت بچه داره.

اره رو به مانیتور باشن اصلا طول نمیکشه فردا سونو دارم‌از الان استرس اینو دارم بازم دیر بچرخه هی بکوبه رو شکمم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه های تبریز مرکزی رو میشناسین که جنین شناسش خانم باشه؟ ممنون میشم اگه میدونین بگین

مامانی باردار ی سوال داشتم من از وقتی ک انتقالم مثبت شد تاالان ک ۸هفتم ۳بار دکتر رفتم  اما نه ...

تقویتی از پایان ماه سوم میدن کلسیم اهن و اینجور چیزا الان فقط اسیدفولیک باید بخوری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

دوستان از همتون که جواب دادین ممنونم. ببخشید نتونستم تک تک ریپلای کنمو تشکر کنم