2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
من اصللللا اعتقاد ندارم

من اعتقاد دارم، اول خودم استخاره کردم، خوب اومد، گفته بود خوب است و به سخنان این و ان گوش نکنید

ولی گفتم شاید استخاره ادم مومن بهتر باشه، اون برام استخاره کرد بد اومد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان تو سیکل انتقالم، چهار روز دیگه انتقال دارم😭

استخاره لازم نیس عزیزم. الانم اگه ناراحتی ی صدقه بزرگ بده خیالت راحت بشه.

-عمل به استخاره واجب نيست، اما خوبست كه پايبند باشيد، به گونه اي نشود كه ما استخاره بگيريم و هرگاه بد آمد و باب ميلمان نبود آن را رها كنيم. پس خوبست استخاره نگيريم و اگر گرفتيم عمل كنيم.

-براي اينكه برخلاف استخاره عمل كنيد ، ببينيد شرايط شما عوض شده يا نه اگر شرايط عوض شده باشد مي توانيد برخلاف آن عمل كنيد.

-اگر كار شما به گونه اي هست كه فكر مي كنيد براي شما سودده است، خب مي توانيد برخلاف استخاره عمل نماييد اما با توجه به اهميت كارتان؛ مناسب با آن صدقه دهيد. مي توانيد با صدقه و با توسل؛ انشاالله اگر مانعي هم بوده برطرف نماييد.  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزممم، برام دعا کن، میدونم ادم خیلی معتقدی هستی 

الهی همه مون نتیجه مثبت بگیریم. اونو که لطف داری عزیزم ولی ازین خبرام نیس  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببین من استرادیول رو یه ذره دیرتر از بقیه شروع کردم، ولی ضخامتم خوب بالا رفت، الان از چند تا دکتر پر ...

الان فولیکول داری ینی؟ من خیلی اطلاعی در این باره ندارم ولی ماه پیش سیکل منم برا همین فولیکول کنسل کردن. ولی تو انتقال قبلیم اصلا حرفی ازش نزدن با اینکه یادمه فولیکول هم داشتم

الهی همه مون نتیجه مثبت بگیریم. اونو که لطف داری عزیزم ولی ازین خبرام نیس    

من اخرش تو این مسیر دیوونه میشم😐مشکلم اینه که کلا به حرف پزشک اعتماد ندارم، هی میرم تحقیق میکنم و نظر دکترهای دیگه میپرسم، اینجوری میشه که این وسط نابود میشم

الان فولیکول داری ینی؟ من خیلی اطلاعی در این باره ندارم ولی ماه پیش سیکل منم برا همین فولیکول کنسل ک ...

نمیدونم که، دکترم هیچی نگفت، اونجا هم یادم رفت بپرسم، اومدم خونه به اینستاش پیام دادم، گفت تو انتقال جنین کاری نداریم به تخمک گذاری ، ولی از دکتر دیگه پرسیدم گفت اگه فولیکول داری و احتمال تخمک گذاری، باید کنسل بشه، چون تخمک گذاری شرایط رحم رو نامساعد میکنه

سلام کسی میتونه اینو بخونه ممنون میشم

عزیزم پرولاکتینت بالاس

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ینی چی؟؟؟من هیچ دارو نمی‌خورم رازیانه نمیخوردم باید چ خاکی ب سرم کنم😢😢😢😢😢

من اطلاعی ندارم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی منم خوبم قربونت دکتر پنج شنبه نوشته ولی من سه شنبه میرم میشه روز ۱۳ انتقال بلاست بن ...

بله منم همیشه زودتر میرفتم بلاست از روز ۱۲ نشون میده ان شالله مثبتی به دلم افتاده اینبار مثبتی . ممنون منم خوبم

خدایا شکرت
بله منم همیشه زودتر میرفتم بلاست از روز ۱۲ نشون میده ان شالله مثبتی به دلم افتاده اینبار مثبتی . ممن ...

ان شاالله خدا از دهنت بشنوه