2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ندا جون من الان از سونو اومدم وااای پسرم اصلا همکاری نکرد ولی خدایی این دکتر عالی بود اصلا ضربه ...

عزییییزم خداروشکر که سالمه سالمه دیگه خیالت بابت سالم بودن پسرت راحته برای منم دعا کن فردا همه چی خوب باشه.نه بچه ام خیلی گشاده 😑😑😑😑زنگ زدم منشی میگه تا هفته ۲۱ وقت داره تکون بخوره دیگه پناه بر خدا برم ببینم فردا وضعیت چطوره.سه بعدی چهرشم دیدی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
آخه هنوز یک سال نشده از یک و بیست و نو بیاد 41صدم خیلی هست ..خیلی ترسیدم ..ازمایشگاه اولی خیلی رعایت ...

عزیزم ربطی به اینا نداره..... 

عزیزم ببین کلا سعی کن آرامشت رو حفظ کنی..... 

اولین شرط و قدم برا مامان شدن تمرین صبوریه..... 

انشالله به زودی دوردونت رو در آغوش میگیری..... 

اون به یه مادر قوی نیاز داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم خیلی از این فکرا میکردم.همون فکر و خیالا باعث شد الان دچار بیماری بشم تو رو خدا برا بچه غصه نخور ...

دقیقا..... 

بچه ها مادر سالم و قوی و صبور نیاز دارن..... 

خدا بهمون توان بده شرمنده بچه هامون نشیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
البته یکی از جنینام قلبش هنوز تشکیل نشده 

عزیزم مبارکت باشه، نمیدونستم دوقلو داری

نگران نباش من سونوم رو به چندتا پزشک نشون دادم گفتن هیچ اشکالی نداره، گفتن سونوت دقیق هستش، ان شاءالله خیلی زود قلب اون یکی هم تشکیل میشه.

ان شاءالله به تندرستی و دلخوش بغلشون کنی

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سلام عزیزم خوبی؟ گلم شما میدونی آدنومیوز رحم چیه ؟همون آندومتریوزه؟

عزیزم تا جایی که میدونم برعکس آندومتریوزه.....

البته مطمئن نیستم باید یه سرچی بکنم..... 

اگه سلول‌های دیواره رحم جایی غیر دیواره رحم رشد کنن اون میشه آندومتریوز..... 

مثلا رو تخمدان‌ها، لگن، کلیه، مثانه، ریه و قلب و..... 

اما یادمه آدنومیوز برعکس بود..... 

بازم زینبی جون بیاد بهتر میتونه کمکت کنه.... 

سلام عزیزم خوبی؟ گلم شما میدونی آدنومیوز رحم چیه ؟همون آندومتریوزه؟

بیماری‌‌ آدنومیوز یعنی رشد سلول‌های بافت داخلی رحم‌ در دیواره عضلانی رحم.

سلام  بچه ها دکتر برای سقط مکرر تو تهران کی خوبه  من ابن سینا میرم  ۱۲ تا جنین اون ...

عزیزم چیا رو بررسی کردن؟ 

ایمنی؟ 

انعقادی؟ 

کاریوتایپ؟ 

دی ای آی اسپرم؟ 

خصوصا دو تا اول یعنی ایمنی و انعقادی رو بررسی کردن؟ چون جنین داری فعلا کاریوتایپ و دی اف آی تو اولویت نیستن! 

خانومای عزیز من الان رویانم اومدم برا سونو دکتر سونو کرد بعد این آزماشاتو نوشت گفت اورژانسی برو بگیر ...

عزیزم انتقال داری با پانکچر؟ 

این تستها زمان دارن تا جایی که یادمه نباید ۶ ماه ازش گذشته باشه چون اتاق عمل میری اینارو انجام میدی..... 

اگه البته درست برداشت کرده باشم منظورشونو.... 

سلام عزیزم .تو خوبی  والله از نی نی ها بی خبرم .هیچ جوره اعلام وجود نمیکنن اصلا انگار نه انگا ...

منم رحمم زود زود تیر میکشه بعداز یکی دوساعت گذاشتن شیاف درد پریودی وکمر میگیرم استراحتت درچه حده

منو اصلا نمیزارن دست به هیچی بزنم ولی تو خونه ارم راه میرم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خب خداروشکر عزیزم انشالله که تا آخر همه ی غربالگریها و آزمایشات همینطور عالی باشه

ایشالله عزیزم خداازدهنت بشنوه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام زینبی جون من خیلی نگرانم اصلا امیدم از دست دادم همش میگم ای وی اف برای من جواب نمیده ۲۵ سالمه ی ...

عزیزم من به شرایطت اشراف ندارم اما در کل به نظرم شرایطت جوری نیست آنقدر ناامید باشی..... 

پروسه درمان منو ببینی میبینی با کلی مشکل حتی طبیعی هم باردار شدم.... 

پس سعی کن با دید + بری جلو..... 

انشالله تمام مشکلات و موانع سر راهت حل میشن و بهترینا منتظرته عزیزم.....