2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
نه نزدم عکسش تو تاپیکم هست

مبارک باشه عزیزم ان شاالله آزمایشتم مثبته😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانومای عزیز من الان رویانم اومدم برا سونو دکتر سونو کرد بعد این آزماشاتو نوشت گفت اورژانسی برو بگیر ...

نگران نباش عزیزم آزمایش های روتینه مهلتشون ۶ ماهه تموم شه دوباره آزمایش میگیرن چیز مهمی نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😔😔من دفعه پیش با کلی علائم منفی شدم اصلا فکر علائم نیستم منم تصمیم گرفتم سه شنبه برم آزمایش 

وای چ خوب شمام من تو یه روز آزمایش میدیم ایشالله روز سه شنبه روز خیلی خوبی باشه برامون

😔😔من دفعه پیش با کلی علائم منفی شدم اصلا فکر علائم نیستم منم تصمیم گرفتم سه شنبه برم آزمایش 

هیچ علامتی ندارند اصلا انگارنه انگار هی به خودم میخوام تلقیم کنم ولی باتلقینم هیچ جام نه دردی نه چیزی 

شماچی علایم داری؟؟

نگران نباش عزیزم آزمایش های روتینه مهلتشون ۶ ماهه تموم شه دوباره آزمایش میگیرن چیز مهمی نیست

اهااان آییی خدا خیرت بده خیالم راحت شد قبلا که دادم مشکلی نبود سالم بود شکرخدا فقط اگه مثلا احیانا الان که تکرار کردم مشکل تیروئیدی کم خونی اینا داشته باشم انتقال که کنسل نمیشه فقط دارو میدن درسته؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
وای چ خوب شمام من تو یه روز آزمایش میدیم ایشالله روز سه شنبه روز خیلی خوبی باشه برامون

ان شاالله

اره عزیزم  والا من بازم سیکل انتقالم کنسل شد از مرکز مام متنفرم انقدر که بی سوادن  قشنگ ...

سلام عزیزم. واقعا ناراحت شدم چون شما به سختی آندومترت بالا میرفت متاسفم برای این دکترا. کلا مراکز همینن اشتباهه محضه مرکز رفتن فقط به فکر پولن. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تا ازمایشم مثبت شد ساک جنینو دید  ۱۰روز بعدش قلبش ضربانشو شنید  سری بعدم ک اون هفته بود ...

منم تا آزمایشم مثبت شد ساک جنین رو دکتر خودم دید و گفت ۶.۵ میلی هستش

برا قلبش هم بهم گفت دوهفته دیگه بیا که من سه شنبه مجبور شدم همین شهر خودم برم، که اصلا ازش راضی نبودم چون ساک رو هم به زور دید و کلی اذیت شدم تا ساک رو دید، چون دکتر خودم همین که دستگاه گذاشت گفت ساک رو دیدم و اینمهم اندازه اش

دوهفته دیگه میرم که خیالم از همه چیش راحت بشه

شما چون جنین ۵ روزه انتقال دادی و بلاست بوده برا همین قلبش زودتر تشکیل شده

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
نمیدونم عزیزم اونایی که توی مراکز ناباروری میرن بهتر میدونن اینجا حتما بچه ها میدونن اگه بگن چقدره ک ...

عزیزم اگر فک میکنی که ۱۸ میلیون هزینه به شما میدن و قراره شما چون به این پول نیاز دارید تخمک بدید باید بهتون بگم که سخت در اشتباهید

چون فردی که تخمک اهدا میکنه بسته به تعداد تخمک و ذخیره بین ۴ تا ۶ میلیون میگیره

یعنی کلا شما بخوا اهدا کنی ۵ الی ۶ تومن بیشتر بهتون نمیدن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
هیچ علامتی ندارند اصلا انگارنه انگار هی به خودم میخوام تلقیم کنم ولی باتلقینم هیچ جام نه دردی نه چیز ...

عزیزم به علائم نیست من دفعه پیش کلی علائم داشتم

من فقط درد پریودی بعضی وقتا میگیره ول میکنه

اهااان آییی خدا خیرت بده خیالم راحت شد قبلا که دادم مشکلی نبود سالم بود شکرخدا فقط اگه مثلا احیانا ا ...

فدات شم گلم آره دارو میدن نگران نباش

بچه ها، من سر یه موضوعی برای انتقال جنینم استخاره کردم، بد اومد، چکار کنم به نظرتون 😭😭😭

عزیزم نباید برای انتقال استخاره میکردی

حالا که کردی بد اومد نباید انجام بدی یه ماه صبر کن ماه دیگه برو