2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
نمیدونم عزیزم اونایی که توی مراکز ناباروری میرن بهتر میدونن اینجا حتما بچه ها میدونن اگه بگن چقدره ک ...

عزیزم من شنیدم بسته به تعداد تخمک ۶ الی ۷ تومن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان تو سیکل انتقالم، چهار روز دیگه انتقال دارم😭

عزیزم چرا چهار روز مونده به انتقال استخاره میکنی؟

فکر نکنم الان چاره ای باشه باید انتقال بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم چرا چهار روز مونده به انتقال استخاره میکنی؟ فکر نکنم الان چاره ای باشه باید انتقال بدی

ببین من استرادیول رو یه ذره دیرتر از بقیه شروع کردم، ولی ضخامتم خوب بالا رفت، الان از چند تا دکتر پرسیدم همشون گفتن تخمک گذاری اگه داشته باشی شرایط رحم رو خراب میکنه

به دکتر خودم پیام دادم گفت نه اصلا😐 انقدر این موضوع اعصابم رو خورد کرده بود که استخاره کردم😢😢گفتم شاید دلم اروم شه

ببین من استرادیول رو یه ذره دیرتر از بقیه شروع کردم، ولی ضخامتم خوب بالا رفت، الان از چند تا دکتر پر ...

الهی بگردم چی بگم والا من وقتی استخاره کنم جوابش هر چی بشه بهش عمل میکنم چون داری با خدا مشورت میکنی.

اگه دل چرکینی سیکلو کنسل کن وایستا ماه بعد

نه عزیزم فک نمیکنم شما مطمئنید؟

من یه خانومی بود می خواست تخمک اهدایی بگیره گفتم چقده گفت ۷ تومن 

منم مطمئن نیستم ولی زیر ۱۰ تومنه 

اگه اینطور هست که اصلا ارزش دکتر و عمل پانکچر رو نداره

بله 

حالا شما یه مرکز بپرسید ببینید چی میگن

بله  حالا شما یه مرکز بپرسید ببینید چی میگن

من گفتم اگر کسی بخواد خودش حتما اطلاعات داره و قیمتش رو میدونه ولی زیر ده میلیون واقعا به دردم نمیخوره و مشکلی رو ازم رفع نمیکنه

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

سلام دوستاي گل خوش بحالتون كه سيكل تون رو دارين ادامه ميدين دكتر من بخاطر شرايط كرونا تعطيل كرده و گفته تا عادي شدن شرايط باز نميكنه نميدونم واقعا دلم گرفته نميدونم چرا ديگه طاقت انتظار ندارم . تو اين روزاي سخت كرونايي فقط يك معجزه مينونه حال ادم رو خوب كنه الهي معجزه خدا شامل حال همه ماماناي چشم انتظار بشه . 

اره عزیزم  والا من بازم سیکل انتقالم کنسل شد از مرکز مام متنفرم انقدر که بی سوادن  قشنگ ...

الهیییی. ان شاالله با نتیجه مثبت همه این خستگیا و زحمات از تنت بیرون بره عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱