2777
2789

از نظر سطح علمی و اساتید میگم 

من پرستاری دولتی علوم پزشکی تیپ‌ ۲ بودم که هم راضی بودم هم نه اما بیشتر خودم خوندم و کار کردم تا یاد گرفتم 

شما چی؟ اگه دوست دارین رشته و دانشگاهتون‌ رو هم بگین 

من خودم شهر چسبیده به تهران بودم ولی دوستایی از شهید بهشتی و تهرانم دارم فقط خودت باید بخونی

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم شهر چسبیده به تهران بودم ولی دوستایی از شهید بهشتی و تهرانم دارم فقط خودت باید بخونی

حالا من فکر میکردم مثلا شهید بهشتی و تهران دیگه عالین و هر کی خونده باسواد و ماهر شده 

راضی هستی؟ بیشتر خو‌دت میخونی یا استادا یادت میدن؟

من راضیم فعلا

من خودم که خیلییی میخونم ولی خب یبار سرکلاس البرز رفتم نشستم و واقعا تفاوت بین استادهامونو متوجه شدم 

نمیشه گفت استاد بی تاثیره 

حالا من فکر میکردم مثلا شهید بهشتی و تهران دیگه عالین و هر کی خونده باسواد و ماهر شده

اگه اونا خیلی خوبن اساتیدشون پس چرا اینهمه موسسه مثل قارچ برای آزمون تخصص زیاد شدن تازه دوستای خودم خیلیاشون تخصص تهران و شهید بهشتی قبول شدن یا دانشگاههای بزرگ ولی تهرانی داریم که تخصص رفته شهرستان 

تهران فقط از یه نظر خوبه اونم جهت دادن برای ادامه مسیر ما دانشگاهمون اینطوری نبود ولی تهران دانشجوهاشو بیشتر هدایت تحصیلی میکنه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞